Ingen krig i X Factor

De fire finalister er klar til at give den max gas på scenen og at heppe på hinanden i aftenens semifinale

De fire finalister er klar til at give den max gas på scenen og at heppe på hinanden i aftenens semifinale

Foto: Kaspar WenstrupI aften spidser konkurrencen i "X Factor" til, når de sidste fire finalister skal kæmpe om de tre eftertragtede pladser i finalen. Alligevel ønsker finalisterne kun det bedste for deres konkurrenter.

- Konkurrencen træder ligesom i baggrunden, vi bliver mere og mere tætte, og kæmper sammen og ikke mod hinanden, smiler Pernille, som af bookmakerne er spået til at være en af de to finalister, der ryger i farezonen i aften.

LÆS OGSÅ: Det synger de i semifinalen

- Vi holder alle sammen meget af hinanden, og ønsker kun det bedste for de andre, siger smukke Jasmin og bliver bakket op af sin sangmakker.

- Vi vil gerne komme videre på, at det er gået godt for os, og ikke at det er gået dårligt for de andre, slår Anthony fast.

LÆS OGSÅ: Derfor gik det galt for "X Factor"-Sarah


Mandag aften får du igen fornøjelsen af ManBand, der ellers røg ud i sidste uge, til den store "X Factor"-koncert (Foto: Kaspar Wenstrup)

LÆS OGSÅ:
ManBand spiller også på Rådhuspladsen

Lucy, som gennem det meste af showet har været udråbt til favorit, sender også god karma i retningen af de andre deltagere.

- Vores venskab er virkelig blevet styrket, så vi bakker mere hinanden op, og ønsker det bedste for hinanden, siger Lucy, der gennem det meste af programmet har været spået successtatus.

Uanset hvem der må forlade programmet, så er der mulighed for at opleve alle fire finalister på Rådhuspladsen på mandag, når der er "X Factor"-koncert på Rådhuspladsen.

LÆS OGSÅ: Se hvem, sidste års vinder hepper på

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close