X Factor21. marts 2014

X Factor: Det synger de i aften

Deltagerne har selv valgt sange i semifinale
Anthony Jasmin skal blandt andet fremføre "Broken Homes".
Anthony Jasmin skal blandt andet fremføre "Broken Homes".
 Foto: Kaspar WenstrupFinalen nærmer sig i X Factor, og det betyder, at deltagerne skal synge hele to gange for deres overlevelse i talentkonkurrencen.

LÆS OGSÅ: Kun 100 billetter til X Factor-finalen

Fredag aften er der nemlig semifinale, og det betyder, at deltagerne skal på scenen med to forskellige sange, og her er det fælles for alle deltagere, at det ene nummer skal være fra det år, de er født.

I den ældre kategori skal Pernille Nordtorp synge Berlins "Take My Breath Away", mens Lucy Mardou skal synge "Dub Be Good To Me" med britiske Beats International.

LÆS OGSÅ: ManBand sendt hjem efter dramatisk afgørelse

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/2ac361df77fa4797bc1a21226651704a.jpg


Danske Spil tror ikke på Henriette Haubjerg som finaledeltager, så det bliver spændende om Lina har noget at grine af efter X Factor-semifinalen fredag. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Henriette Haubjerg giver sin version af Ultra Nate's hit "Free", og den sidste tilbageværende gruppe, Anthony Jasmin, har valgt en duet mellem den britiske hiphopper Tricky og den britiske rockmama PJ Harvey med nummeret "Broken Homes".

Andet nummer, semifinalisterne skal synge, er dét nummer, de selv mener, kan få dem videre til finalen.

LÆS OGSÅ: Lucy: Derfor er vi på kontanthjælp

Henriette Haubjerg satser her på "I Follow Rivers" af svenske Lykke Li.

Pernille Nordtorp har ligeledes valgt svensk pop, når hun skal fortolke sangerinden Tove Lo. Hun synger nummeret "Habits".

LÆS OGSÅ: Pernille syg af spiseforstyrrelse

Den sidste gruppe, Anthony Jasmin, fremfører "Hey Love" med danske Quadron og Coco O i front, mens Lucy Mardou er taget om på den anden side af jorden og prøver australske Sia med "Soon We'll Be Found".

Sponsoreret indhold