X Factor 9. april 2021

Penge på bordet, ellers...: Farvel Factor!

TV 2 skal finde den store pengepung frem for at beholde Martin Jensen ved dommerbordet.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Succesen har ikke været overvældende stor for Martin Jensen i hans “X Factor”-debut.

Stjerne-dj’en blev hurtigt sat på plads af Oh Land og Blachman, og med al respekt for hans sidste artist, Dan Laursen, der var Martins eneste deltager i semifinalen, har det ikke været et prangende debutår.

Og meget tyder på, at den 29-årige jyde ikke tager revanche næste år.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix)

Med Hiba ude i første show og Vilson ude i tredje stod det hurtigt klart, at Martin ikke fik et ben til jorden i fredagsbaskeren. Martin Jensen, 29, kan meget vel være fortid i sangshowet efter bare en enkelt sæson. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

– Jeg har det bare sådan, at jeg har en forretning, der skal køre, lyder det hudløst ærligt fra den storhittende verdensstjerne.

Coronapandemien har betydet, at han ikke har kunnet rejse jorden rundt for at optræde for et gigantisk basspumpende publikum, og det var “X Factor”s held.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix)

Dan Laursen, 36, er noget overraskende den deltager, som har holdt Martin – mere eller mindre kunstigt – i live i “X Factor”. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

For finansielt ved Martin godt, hvad der er bedst for ham.

– Økonomisk set er jeg væsentligt bedre tjent med at sidde i en flyvemaskine og spille shows rundt om i verden, end jeg er ved at sidde i en stol i et halvt år, siger han til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix)

Lucca Dahl Nordlund, 15, blev reddet på målstregen, og efter afgørelsen var hun opløst i tårer. Både produktionen og de andre deltagere måtte tage sig af den unge favorit, som havde svært ved at holde sammen på sig selv. Foto: Tariq Mikkel Khan

Frem med pengene!

Og mens verden stille og roligt åbner mere og mere, kan hr. Jensen øjne udsolgte koncerter i Asien og USA i horisonten.

Her bliver pengepungen hos den elektroniske maestro fyldt noget mere, end den gør ved at mundhugges med Thomas Blachman i bedste sendetid.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix)

Tårerne flød ned ad kinderne på The Kubrix, da gruppen noget overraskende blev sendt ud af “X Factor” i forrige show – denne uges SE og HØR havde deadline inden showet i fredags, hvor det blev afgjort, hvem finalisterne er. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

– Jeg vil ikke sige, at det ikke kommer til at ske, for det kommer også an på, hvad TV 2 kommer tilbage med, konstaterer Martin og fortsætter:

– For der skal noget kød på bordet, for at det kan lade sig gøre for mig. Det er bare fucking ærligt.

Han har fejlet

Står det til Thomas Blachman, 57, så er det måske ikke helt skidt, hvis Martin siger farvel.

“X Factor”-legenden er nemlig ikke fan af hans arbejde eller beslutninger i sangshowet.

Ifølge Blachman har Martin absolut ikke formået at levere, og da han bliver spurgt ind til, om DJ’en har fejlet som dommer, er der ingen tvivl.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix)

Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

– Hundrede! Der har ikke været nogen musikalsk vision med noget som helst. Jeg havde troet, han gik ind og skulle vise os andre, hvad energi er, og hvad popmusik gør. Og så vælger han chokoladeæskevariationen med en lille rose på flyglet. Fuldstændig standard. Det fatter jeg ikke en skid af, siger han til SE og HØR.

I alle liveshows har Blachman været ude med riven efter sin unge meddommer, og det stopper ikke her.

– Martin har haft et lorteforløb med sine deltagere hele vejen igennem rent kunstnerisk, slår den skaldede overdommer fast.

Sponsoreret indhold