X Factor13. marts 2021

Thomas Blachman forsvarer sig: Det er noget andet

Tonen på de sociale medier er for hård, og deltagerne i "X Factor" står model til alt for onde beskeder og kommentarer. Flere mener dog, at dommerne selv er skyld i den hårde tone, men det vil Thomas Blachman ikke høre tale om.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvis man så "X Factor" i går, er man ikke i tvivl om, at aftenens helt store budskab var at stoppe den negativitet og de onde beskeder, som hærger de sociale medier.

Både deltagere og dommere er blevet overdynget med hadefulde beskeder, som ingen steder hører hjemme. Det kan der ikke være tvivl om.

Men bærer dommerne selv en del af skylden? Det mener flere seere af programmet, som påstår, at tonen i mellem Blachman, Oh Land og Martin er for hård.

Det er "X Factor"s grand old man dog på ingen måde enig i.

- Der er forskel på at sidde på en skærm og blive identificeret med den, man er og det navn, man bærer. Til at være mere eller mindre anonym på de sociale medier og køre indre svindehund, slår Thomas Blachman fast.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210313-014325-l-1920x1280we.jpg
 Foto: Jesper Sunesen/Ritzau Scanpix

I de tre første programmer er de tre dommere gået hårdt til hinanden. Det kan dog ikke retfærdiggøre tonen på de sociale medier (Foto: Jesper Sunesen/Ritzau Scanpix)

De onde kommentarer og hadefulde beskeder er især gået ud over Blachmans to egne grupper Neva & Ida og Simon & Marcus.

- Det har været alt fra racisme til tarvelige, onde og dumme ting. Jeg kan godt forstå, seerne bliver irriteret, men det har man været i 15 år, forklarer den 57-årige tv-veteran.

Det er mit job

Blachman chokerede alt og alle, da han gjorde noget, der kun er sket én gang før i programmets historie. Han sendte sin egen gruppe ud til fordel for en anden dommers deltager.

- Jeg gør det, som en gammel mand bør gøre. Jeg skaber ro og orden ved at give Vilson og Martin en tur mere. Det er vigtigt, at vi har alle dommerne med, forklarer Blachman om beslutningen og fortsætter:

- Jeg er ham, der kan gøre det, når tiden er til det. Jeg synes, man skal bære sit ansvar.

Sponsoreret indhold