X Factor 20. februar 2015

Lina sender Finn & Rie ud af "X Factor"

Den første gruppe er sendt hjem
Af af
Finn & Rie er ude af "X Factor"
Finn & Rie er ude af "X Factor"
Foto: Claus PoulsenFor anden uge i træk fra det Lina Rafn, der skulle afgøre, hvem der skulle sendes ud af X Factor. Valget stod mellem Tannaz og Finn & Rie. Rafn valgte at sende Thomas Blachmans gruppe hjem..

Finn takkede Blachman ved at give ham sin hat.

Der var Grammy-tema i aftenens X Factor. Dermed var der lagt et yderligere pres på deltagerne, der altså skulle optræde med sange, der alle har været nomineret til den fineste musikpris i USA.

Sophia var den første på scenen med "American Pie", der fik ros fra alle dommerne.

LÆS OGSÅ: X Factor: Det sang de

- Du er det sejeste menneske, jeg kender, lød det fra en stolt Lina Rafn.

Thomas Blachman og Lina Rafn mente, at "Chandelier" var for svær for Emilie Esther. Det afviste Remee fuldstændigt.

Efter Finn & Ries version af Neil Young "Harvest Moon" var dommerne nogenlunde enige om, at parret ikke nødvendigvis har de største stemmer, men er godt selskab.

Dommerne blev blæst bagover af Baraa Qadoura i sidste uge. I denne uge var Blachman og Rafn ikke helt så imponerede, men var dog overbevidste om, at den charmerende fyr havde sunget sig videre i konkurrencen.

LÆS OGSÅ: X Factor-Jogvan trækker racismekortet

Ivarsson, Bang & Neumann havde som mål med aftenens sang, at imponere Thomas Blachman. Det gjorde de - og lidt til. Selvom Remee mente, at bandnavnet lyder mere som navnet på et bogforlag.

Blachman var glad for Tannaz Hakamis " I Want to Know What Love Is." Lina Rafn tilføjede:

- Du skal have styr på at bygge kagen, før du begynder med flødeskum.

Remee forsvarede sin unge sangerinde. Der havde været en del problemer under prøverne, mente han.

LÆS OGSÅ: "X Factor"-Baraa savner hverdagen

I videoen inden Jógvan gik på scenen fortalte han, at han ikke havde været koncentreret nok i sidste uge. Blachmann og Remee var enige om, at X Factor måske ikke er det rigtige sted for færingen.

Drengene fra Citybois hoppede og sprang så meget rundt på scenen, at sveden droppede af dem godt tre minutter senere. Lina erklærede sin kærlighed til de to drenge og Remee havde ikke forestillet sig, at Thomas Blachman skulle være med til at skabe teenageidoler.

Sponsoreret indhold