X Factor: Det skal de synge på fredag

Så er det afsløret, hvad de otte X Factor-deltagere skal synge på fredag

Så er det afsløret, hvad de otte X Factor-deltagere skal synge på fredag

Foto: Claus PoulsenPå fredag går det igen løs, når de tilbageværende otte X Factor-deltagere vil gøre alt for at imponere dommerne og danskerne med deres sange.

Og her kan du se, hvilke sange de otte deltagere har valgt. Temaet for næste fredag er Grammy-nominerede hits, så er der garanti for, at du kender de fleste af sangene.

+23:
Sophia: 'American Pie' af Don McLean
Jógvan: 'Stay With Me' af Sam Smith

Grupperne:
Citybois: 'Maniac' af Michael Sembello
Finn & Rie: 'Harvest Moon' af Neil Young
Ivarsson, Bang & Neumann: 'Holocene' af Bon Iver

Unge:
Emilie Esther: 'Chandelier' af Sia
Baraa Qadoura: 'Brave' af Sara Bareilles

Fredag aften sluttede X Factor-festen for Nanni, da sangerinden fra Randers blev sendt hjem som den første. Og det var Nannis egen dommer, Lina Rafn, der tog den tunge beslutning og sendte Nanni hjem.

- X Factor er ikke det bedste sted for Nanni. Her skal der synges meget og hver dag. Og Nannis stemme har før vist, at den volder problemer og bliver hæs. Det var også derfor, vi valgte at gå ned i et sundere gear i aftenens sangvalg, men det betød, at hendes stemme blev en anden, og hun mistede sin integritet og sin umiddelbarhed. Og derfor mærker vi hende ikke så tydeligt, sagde Lina Rafn efterfølgende til SE og HØR.

- Nanni skal måske synge fredag, lørdag og søndag, og så give den hele armen og være hæs i tre dage. Men hendes stemme egner sig ikke til at skulle synge så meget, som det kræver her i X Factor, hvor det er flere timer hver dag, sagde Lina Rafn, som altså valgte at beholde Jógvan.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close