Galleri: Gæsterne er ankommet til "X Factor"-finalen

Fotos: Dan Mariegaard

Hvem vinder "X Factor 2017"? Bliver det Mia? Bliver det Chili? Eller bliver det Morten Nørgaard?

I aften får vi svaret, når de tre håbefulde deltagere for sidste gang indtager "X Factor"-scenen for at imponere dommere og danskere.

Og traditionen tro var en perlerække af tidligere deltagere mødt op for at overvære finalen, der afholdes i DR Byen.

De tidligere "X Factor"-deltagere begyndte så småt at indtage den røde løber kl 19 - en time før at finaleshowet skydes igang.

Du kan se alle billederne af de kendte på den røde løber nederst i denne artikel.

Allerede inden at showet gik i gang, afslørede DR, at der kommer en ny sæson "X Factor".

- Denne sæson af "X Factor" har været en stor succes. Rigtig mange elsker programmet, der skaber fællesskab på tværs af generationer, og det er fortsat genstand for debat og diskussioner. Igen i år har programmet vækket store følelser og givet reaktioner, så der er intet, der tyder på, at befolkningen er trætte af "X Factor", fortæller DRs underholdningschef, Jan Lagermann Lundme, i en pressemeddelelse.

Vinderen af dette års "X Factor" vinder et træningsforløb med One Directions vokalcoach Helene Hørlyck, ligesom vinderen også får mulighed for at arbejde sammen med Michael Jackson og Madonnas producer Dallas Austin, som vil producere fire sange sammen med vinderen.

Til finalen skal de tre finalister synge to sange hver. De to, der går videre i finaleshowet, skal desuden synge deres nye single.

Du kan se gæsterne til "X Factor"-finalen i galleriet herunder:

Gæster til X Factor finalen 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close