"X Factor"-Chili i tårer: Morfaren fløjet ind fra Thailand

Chili brød ud i glædes-gråd, da morfaderen kom til syne.

Chili brød ud i glædes-gråd, da morfaderen kom til syne.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

Fredag skal Chili på scenen og optræde for hele Danmark, når det gælder finalen i "X Factor". Men under onsdagens lydprøver sad der en helt speciel gæst klar i DR Byen for at overraske den 17-årige pige, hvis mor stammer fra Thailand. Landet, hvor Chili selv har boet i en årrække.

I al hemmelighed havde produktionsselskabet nemlig fløjet Chilis morfar fra Thailand til Danmark for at overraske "X Factor"-finalisten. Den 89-årige mand har aldrig tidligere været i Danmark, men da han hørte, at hans barnebarn var nået til finalen i sangprogrammet, sagde han ja.

Og Chili havde tydeligvis ingen idé om, at morfaren ventede i kulissen under prøverne. Da han sammen med Chilis mor trådte ind i studiet, blev den unge pige mundlam, og tårene begyndte straks at flyde.

- Jeg er sådan lidt paf og ved slet ikke, hvad jeg skal sige. Det kom lidt som et chok for mig, for vi har overhovedet ikke snakket om, at han skulle komme herop. Han bliver 90 år i oktober, fortalte Chili, der senest så sin morfar for to et halvt år siden, da hun besøgte Thailand.

- Jeg ved ikke helt, hvad jeg tænkte, da jeg så ham derinde. Jeg skulle virkelig lige være sikker på, at det var ham, fortalte Chili, hvis morfar underviser andre i musik.


Chili skulle lige være sikker på, at det rent faktisk var morfaderen, der pludselig stod i studiet. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

Og morfaren, der ikke taler engelsk eller dansk, kunne lide, hvad han hørte under lydprøverne. Det fortalte Chilis mor til SE og HØR.

- Producerne i Thailand leder efter sangere med en stemme som Chili. Blød og mørk. Men så siger jeg til ham, at du får ikke min datter med hjem ha-ha. Chili har bevist for morfar, at hun har en evne for at synge, da vi boede i Thailand i fire år. Hun gør det bare, siger morfar. Hun kan lære hurtig, og morfar er stolt af hende, fastslog sangerens mor, der kan nyde at have familiebesøg i de kommende to uger.

X Factor 2017 (deltagere til liveshows)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close