Nyheder31. marts 2017

Bookmaker ikke i tvivl: Hun vinder "X Factor" i aften

Chili løber med sejren i aften, hvis man spørger Danske Spil
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170324-x_factor_2017-tsl-0079.jpg
 Foto: Thomas Laursen

I aften er der finale i "X Factor", hvor Mia, Morten og Chili skal kæmpe om sejren.

Men spørger man Danske Spil, så er der ikke tvivl om, hvem der vinder. Det gør Chili nemlig, hvis det står til bookmakerne.

- Det bliver Chili, der vinder. Hvis man lægger mærke til det, så har hun ikke stået blandt de sidste ved nogen af de foregående shows, hvorimod både Morten og Mia har stået, og er blevet nævnt som den sidste, der gik videre. Selvom det hedder sig, at de nævnes i vilkårlig rækkefølge, så siger det mig, at hun muligvis nok er den deltager, der får flest seerstemmer, og det er jo det, der i sidste ende er afgørende for hvem, der vinder showet, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig for Danske Spil i en pressemeddelelse.

Bookmakeren giver således kun pengene 1,75 gange igen, hvis det er Chili, der løber med sejren.

Og noget tyder på, at Danske Spil kan have ret i deres forudsigelse.

Således har 38% af alle dem, der har spillet på en vinder af årets "X Factor", nemlig sat deres penge på, at Chili løber med sejren, mens 37% har sat deres penge på Morten og kun 25% sætter deres penge på Mia, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Om Danske Spil får ret i sin forudsigelse, får vi at se i aften, når finalen i årets "X Factor" løber over TV-skærmen klokken 20.00 på DR1.

Se, hvad deltagerne skal synge i finalen i galleriet herunder

Sange i X Factor finalen 2017

Sponsoreret indhold