X Factor13. december 2014

Eva Harlou: Sådan fejrer jeg jul

Den flotte X Factor-vært drager væk fra hovedstaden den 24. december
Af af
Eva Harlou og resten af familien skal ikke forberede julemaden
Eva Harlou og resten af familien skal ikke forberede julemaden
 Foto: Kaspar Wenstrup


Dagen før dagen nærmer sig. Lige om lidt siger kalenderen den 24. december. For mange er højtiden lig med and, der skal steges, sylte, som skal syltes og utålmodige børn, der bare ikke kan vente til papiret skal flås af gaverne.

X Factor-værten Eva Harlou slipper dog for at stresse rundt i køkkenet i år. Hun rejser nemlig med hele familien til Struer for at fejre juleaften. Produceren Thomas Troelsen, som hun er gift med, kommer fra Jylland, og i år er det altså Evas svigerfamilies ansvar at stå for julemiddagen.

- Jeg regner da med, at det er traditionel julemad, fortæller Eva Harlou. Efter nytår står hun igen i spidsen for X Factor, men fordi optagelserne til de første programmer er i kassen, kan hun tillade sig at slappe lidt af i juletiden.

- Jeg har jo også mit arkitektfirma, så der er nok at lave, fastslår karrierekvinden og moren til to. Hun erindrer specielt en julegave:

LÆS OGSÅ: Mathias: Jeg hører ikke til

LÆS OGSÅ: Evas mange looks

- Da jeg lige havde lært Thomas (Troelsen, red.) at kende, dukkede han op hjemme hos mine forældre en sen juleaften, isnende kold efter en lang køretur i snevejr. Han havde rødt undertøj og en rød blondekjole med til mig, har hun tidligere afsløret.

Sponsoreret indhold