X Factor17. januar 2014

Er der optræk til skænderi i X Factor?

Dommerne skal selv vælge kategorier
Af af
X Factor dommeren i 2014-sæsonen
X Factor dommeren i 2014-sæsonen
 Foto: Kaspar Wenstrup
Det kan - og vil efter alt at dømme - trække op til skænderier og verbale øretæver, når de næste programmer af X Factor løber over skærmen.

Hvert fald hvis man så slutningen af aftenens udgave af det populære talentprogram.

Afsløret: Deltager har set Blachmans diller

Her fik dommertrioen - Lina Rafn, Thomas Blachman og Remee - nemlig at vide, at de SAMMEN skal blive enige om, hvem der skal have hvilken kategori.

Og det kan kun ende i en verbal gyser. For kan de tre dommere overhovedet blive enige om, hvem der henholdsvis skal have "Solister under 25", "Solister over 25" og "Grupperne"?

Næppe.

Derfor vil Eva være X Factor-vært

Det er alment kendt, at "Solister under 25" er et hit hos såvel dommere som seere - og det er også kendt, at ingen vil røre "Grupperne" med en ildtang. Denne kategori er oftest en blanding af tvivlsomme talenter, og det er endnu ikke sket, at en gruppe har vundet X Factor.

Vi skal faktisk helt tilbage til 2009 for at finde en gruppe, der nåede hele vejen til finalen. Dengang blev gruppen 'Alien Beat Club' slået af solisten Linda. Tre år senere, i 2012-udgaven, røg gruppen 'Wasteland' ind på en tredjeplads. I alle andre sæsoner har 'Grupperne' spejdet langt efter både succes og seer-stemmer.

Indtil nu har dommerne ellers givet udtryk for, at de er meget glade for at være samlet ved dommerbordet igen (det var de nemlig også i det første program i 2008, hvor Martin fra Ørum vandt). I aften sagde Remee sågar, at han havde savnet sine to meddommere, og at de "havde lavet nogle fantastiske ting sammen".

Men nu lader det til, at det gode humør mellem de tre kan ende med verbale øretæver.Sponsoreret indhold