Nyheder15. januar 2014

Eva Harlou: Derfor vil jeg være X Factor-vært

Tv-skønheden afslører sine talenter
Af af
Eva Harlou styrer 7. sæson af X Factor
Eva Harlou styrer 7. sæson af X Factor
Det lå måske ikke lige til højrebenet, at 36-årige Eva Harlou skulle være vært for årets udgave af X Factor.

Den lyshårede skønhed er nemlig uddannet bygningsarkitekt og har således brugt mere tid på at studere arkitektur end på at lytte til tidligere X Factor-deltagere.

Men sæson syv af det populære talentprogram bliver med Eva Harlou som ordstyrer - og skønheden tøvede ikke med at sige ja, da folkene bag DR-programmet tilbød hende stillingen:

X Factor-vært: Får flere jobs, fordi jeg er smuk

- Det hænger sådan sammen, at de (der laver X Factor, red.) har fundet ud af, at jeg er skide god til det, og at jeg ser godt ud. Så har de givet mig tilbuddet, og jeg har selvfølgelig sagt ja. Det ville være fuldstændig tåbeligt andet. Jeg har fået muligheden. Det er det, det handler om: At have muligheden. Det er lidt ligesom, når kvinder kan synes, at "hun er også bare en billig so". Ja, eller måske har hun bare mulighed for at være sammen med mange mænd. Sådan hænger det altså tit sammen. Nogle gange er det svært at sige nej, hvis man kan. Og jeg har kunnet. Og det ville være tåbeligt at sige nej. Så kan man sige "hvad med din faglighed, er du ikke bange for at miste den?", siger skønheden til Apropos Magazine.

Tidligere har hun vist smukke huse - og sit smukke ansigt - frem på skærmen som vært på "Arkitektens Hjem", lige som hun har været én af tre dommere i programmet "Danmarks smukkeste hjem". Og Eva Harlou, der privat danner par med den dygtige musikproducer Thomas Troelsen, er ikke bleg for at indrømme, at hendes flotte figur har haft en finger med i spillet:

Ny 'X Factor'-vært: Modtager hade-breve
- De har skullet bruge en vært, som ser pisse godt ud i lange kjoler, og som har noget myndighed og noget faglighed og kan et eller andet foran et kamera. For ellers havde de jo ikke valgt mig. Så jeg føler ikke, jeg bevæger mig ud i noget, jeg ikke kan, lyder det fra Eva Harlou.

Sponsoreret indhold