Nyheder17. januar 2014

X Factor-afsløring: Så stor er Blachmans diller

Deltager har blogget om dommerens diller
Af af
Thomas Blachmann
Thomas Blachmann
 Foto: Thomas S. LaursenAftenens udgave af X Factor ender takket være Thomas Blachman og en af deltagerne i det lidt lumre højre, så det er måske en idé at få sendt børn og barnlige sjæle i seng før tid - hvert fald hvis man ikke er interesseret i at høre detaljer om den skaldede dommers diller.

Det er da en kvindelig deltager er færdig med at imponere dommer-trioen, at samtalen pludseligt - og ganske uventet - tager en lummer drejning.

Eva: Derfor vil jeg være X Factor vært

Thomas Blachmann kender nemlig kvinden med den knaldrøde læbestif fra et mystisk 'møde' i en hæk - og dette møde har resulteret i, at den kvindelige sanger har blogget om Blachmans penis.

Både Lina Rafn og Remee forlanger - med et glimt i øjet - at få at vide, hvad Blachmann går og laver.

- Hvorfor kender du alle sådan nogle? Jeg har aldrig mødt hende der i en hæk. Er det nede i H.C. Ørstedsparken eller hvad?, spørger Remee således.

X Factor: Får flere jobs, fordi hun er smuk

Du kan se den mærkværdige samtale mellem Blachman og den kvindelige deltager i aften kl. 20.00 på DR, når tredje - og sidste - afsnit af de indledende auditions løber over skærmen.

Fra næste fredag kan du i øvrigt se de udvalgte finalster kæmpe om at gå videre fra de såkaldte 'X Factor super bootcamps'.

Sponsoreret indhold