X Factor 11. marts 2022

Efter mundhuggeri og dårlig "X Factor"-stemning: I aften kan det ske igen

Det er næppe gået nogens næser forbi, at de to første “X Factor”-liveshows i denne sæson har været ualmindeligt forskellige, hvad angår stemningen ved dommerbordet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter otte måneder med både auditions og “6 Chair Challenges” er de famøse “X Factor”-liveshows endelig i gang. Og i aften er det således det tredje af sin slags denne sæson.

Mens der i det første liveshow i den grad var overvægt at mundhuggeriet mellem de to mandlige dommere, “X Factor”-veteranen Thomas Blachman og dj Martin Jensen, var anden omgang det stikmodsatte – her blev der således ikke sparet på hverken roser eller komplimenter.

Artiklen fortsætter under billedet …

(Foto: Hanne Juul)

Foto: Hanne Juul

Men noget tyder på, at seerne igen i aften, ved det tredje “X Factor”-liveshow, muligvis bliver vidner til endnu en omgang dårlig stemning. I hvert fald, hvis man skal følge hr. Blachmans teori:

– Når vi rasler med sablerne i et program, er vi søde i det næste. Sådan er dynamikken, lød det fra dommer Thomas Blachman efter sidse uges liveshow.

Selv om alt umiddelbart var lutter lykke i “X Factor”-studiet i sidste uge, så holdt den skaldede dommer sig dog alligevel ikke tilbage, da sangerinde Kwamie Livs gruppe, Lorenzo & Charlo, var på scenen:

– I synger ad helvede til, proklamerede han, inden han senere forsøgte at smide brødreduoen ud af konkurrencen til fordel for sin egen gruppe, Wela & Garcia, der ligesom brødrene var i farezonen.

Den ene halvdel af Lorenzo & Charlo besluttede sig for at benytte muligheden for at lille stripshow, da de to for anden gang skulle på scenen – denne gang med Burhan G’s “Jeg vil ha’ dig for mig selv”.

Og måske var det netop den skjorteløse optræden, der fik dj Martin Jensen til at sende brødrene videre – og Wela & Garcia ud af konkurrencen.

Spekulationerne lød dog efterfølgende på, at dj-dommerens beslutning bundede i taktik. Men dét afviser han blank.

Det tredje “X Factor”-liveshow ruller ovre skærmen i aften klokken 20.00 på TV 2.

Sponsoreret indhold