X Factor 24. marts 2014

Det skal de synge til X Factor-koncerten

I aften varmes der op til fredagens finale
Rådhuspladsen får fint besøg mandag aften
Rådhuspladsen får fint besøg mandag aften
Foto: Thomas S. Laursen
ManBand kommer og varmer publikum og seere op til musikfest, når årets X Factor-koncert går i luften på Rådhuspladsen i København - og direkte på DR1 - mandag aften.

De tre finalister Lucy Mardou, Henriette Haubjerg og Anthony Jasmin, der fredag skal stå over for hinanden i den store X Factor-finale, skal hver optræde med to sange til koncerten.

LÆS OGSÅ: X Factor-Chresten: Sejr er ikke en billet til noget som helst

Via deltagernes facebookside har seerne selv kunne være med til at bestemme finalisternes sangvalg ud fra de numre, de allerede har optrådt med igennem showet.

Lucy Mardou vil således synge "Colors" af Laleh og "Soon We'll Be Found" af Sia, mens Henriette Haubjerg går på scenen med "Danse i måneskin" af Trine Dyrholm og "Free" af Ultra Nate.

X Factor-duoen Anthony Jasmin optræder med deres version af "Happy" af Pharell, og derudover vil de synge "Hey Love" af Quadron.

LÆS OGSÅ: X Factor-Jasmin: Anthony er ikke mand nok

Også sidste uges hjemsendte finalist Pernille Nordtorp kommer og giver et nummer. Sammen med de tre drenge fra ManBand står hun nemlig for at varme publikum op med sin fløjlsbløde klang.

Det bliver med nummeret "Divine" af Sébastien Tellier, som Pernille Nordtorp fremførte første gang under X Factors grand prix-tema. ManBand optræder med "Don't Talk Just Kiss" af Right Said Fred.

LÆS OGSÅ: Her er den nye præmie i X Factor

Denne første del vil blive streamet live på DR.dk/xfactor fra kl. 18:30.

Kl. 19:00 går aftenens vært Eva Harlou på scenen og byder velkommen til X Factor Koncert 2014, som samtidig sendes live i Aftenshowet på DR1.

Newspaq

Sponsoreret indhold