Nyheder21. marts 2014

Chresten: X factor er ikke en billet til noget som helst

Sidste års vinder måtte arbejde hårdt for succes
Chresten vandt "X Factor" i 2013
Chresten vandt "X Factor" i 2013
 Foto: All OverMed debutpladen lige om hjørnet er sidste års vinder af X Factor, Chresten, godt på vej ud i den virkelige musikverden. Et år ældre og langt mere erfaren har Chresten flere gode råd at give videre til dette års finalister.

- X Factor er jo på ingen måde en billet til noget som helst. Man skal arbejde hårdt - også bagefter - for at kunne komme videre. X Factor fungerer på den måde mere som et springbræt, siger han og fortsætter:

- Personligt havde jeg brug for at trække mig lidt tilbage efter X Factor og lige finde mig selv igen. Mens showet stod på, gik det hele bare så stærkt. Jeg havde brug for lige at få pusten, siger han.

LÆS OGSÅ:Et år efter sejren: Nu er Chresten ude med et album

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d71a165672f94266b45bf9758cbc9869.jpg


Chresten vandt sidste års udgave af "X Factor" (Foto: All Over Press)

LÆS OGSÅ: Se hvem, Chresten hepper på i år

Chresten kan godt være bange for, at han ellers helt havde mistet sig selv i den nye, hæsblæsende musikindustri, han lige pludselig var blevet en del af.

- Men det afhænger selvfølgelig af, hvem man er. Der er nogle mennesker, der bare skal have fuld knald på hele tiden. Sådan er jeg bare ikke, pointerer han.

Chresten har også fulgt interesseret med i dette års udskillelsesforløb frem mod X Factors semifinale fredag. Specielt de to tilbageværende solister i den voksne kategori har ramt noget i den tidligere X Factor-vinder.

LÆS OGSÅ:X Factor-Pernille syg af spiseforstyrrelse

- Pernille og Lucy har et eller andet. Det er noget med den måde, de leverer varen på. De er rigtig gode til at leve sig ind i teksten og musikken, siger han.
Han er heller ikke i tvivl om, at både Lucy Mardou og Pernille Nordtorp har x faktor - hvordan den så end ser ud.

- Det er sådan en ting, man ikke rigtig kan forklare. Det er, når hårene rejser sig, og man ligesom bliver ramt på en eller anden måde. Nogle gange kan den bare være til stede i et splitsekund, siger han.

Chresten gæster X Factor-showet fredag, hvor han vil optræde med et nummer fra sit debutalbum "Wanderlust", der udkommer samme dag.

LÆS OGSÅ: Det synger de i aften i semifinalen


Sponsoreret indhold