X Factor14. februar 2014

Her er den nye X Factor-præmie

Top-producer står klar til at hjælpe vinderen
Der er en helt speciel præmie til vinderen af X Factor
Der er en helt speciel præmie til vinderen af X Factor
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det er ikke tidssvarende at vinde en pladekontrakt, og derfor har DR besluttet, at årets vinder af X Factor får en anden præmie, der også skal være med til at hjælpe deltageren i gang med en karriere i branchen.

X Factor: Se hvor mange danskere, der er vilde med Mathias

Vinderen får nemlig muligheden for at indspille en EP, der er en digital udgivelse bestående af tre-fire numre, med den amerikanske producer John Shanks.

Han har før arbejdet sammen med prominente navne som Miley Cyrus, Take That og Celine Dion. Nu har han indvilget i at kaste lidt stjernestøv over den danske X Factor-vinder.

- Det er rigtig stort, at vi har fået fingrene i en producer af den kaliber. Hans cv taler jo for sig selv, og vi kunne ikke have drømt om et større eller bedre navn, siger underholdningsredaktør i DR, Rasmus Ladefoged, i en pressemeddelelse.

X Factors modne mænd: Godt vi er underdogs (link fjernet)

Sammen med EP'en får vinderen også et intensivt forløb med professionelle fra musikbranchen.

- Når EP"en samtidig kombineres med et 10 ugers kreativt forløb, er vi med til at sikre vinderen et stærkt fodfæste fremover. Vi vil gerne sikre vedkommende en solid og bæredygtig karriere, og med dette års præmie er oddsene herfor fordoblet mange gange, siger Rasmus Ladefoged.

X Factors første liveshow sendes fredag aften klokken 20.00 på DR 1.

Sponsoreret indhold