X Factor13. august 2017

Derfor stopper Mette Lindberg som X factor-dommer

Mette Lindberg har selv valgt at sige stop som dommer i det populære underholdningsprogram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mette_2.jpg
 Foto: All Over Press

I denne uge bekræftede X Factor-værten Sofie Linde over for SE og HØR, at hele Danmarks rockmama, Sanne Salomonsen sætter sig imellem Remee og Thomas Blachman som ny dommer, når næste runde af underholdningsprogrammet løber over TV-skærmene på DR i begyndelsen af næste år.

Dermed betyder det et farvel til sangerinden Mette Lindberg, der i to sæsoner tog de spirende sangstjerner under sine beskyttende vinger.

I sin første sæson havde hun den unge gruppe, og i den forgangne sæson havde hun grupperne.

Det blev ikke til sejr for Mette Lindbergs deltagere.

I begge sæsoner var det Remee, der løb med sejren - først med gruppen Embrace og i sidste sæson med Morten Nørgaard, der roste Remee til skyerne.

Men det er ikke de manglende sejre, der er årsag til, at Mette Lindberg ikke er en del af dommerpanelet i den kommende sæson.

Hun har selv valgt at sige stop.

Det fortæller hun til BILLED-BLADET.

- Det er fordi, jeg har en masse musik, som jeg skal arbejde på at udgive næste år. Det er syv måneder at programmet kører, og det har jeg ikke. Jeg har brug for at bruge tid på musikken, siger 'The Asteroids Galaxy Tour'-forsangeren til BILLED-BLADET. Skal videre
Hun har haft det sjovt med at medvirke i programmet, men har nu behov for at træde ud af dommerrollen og komme videre med noget andet. - Det er sjovt at lave ”X Factor”, men det er også fint at gøre noget, og så komme videre, siger Mette Lindberg til BILLED-BLADET. Sanne Salomonsen glæder sig til at prøve at hjælpe talenter på vej, og hendes meddommere Remee og Blachman kalder hende en legende, så kemien mellem de tre borger indtil videre for en række seværdige programmer. Galleri - gæster til X Factor-finalen 2017:

Gæster til X Factor finalen 2017

Sponsoreret indhold