Bøllehatten bag Maria og Bea stiller vildt krav

Asger Madsen er manden bag Maria og Bea

Asger Madsen er manden bag Maria og Bea

Foto: Eline Plougmann (Privat)

Pladeselskaberne står formentlig i kø for at få Maria og Bea i deres stald. De to ghettotøser har taget "X Factor" med storm med deres særprægede sceneshows og flydende rap.

Bag de to stjerner in spe står Asger Madsen, som du nok har set på TV2 i bedste sendetid med en stor, lyserød bøllehat på hovedet. Han er producer for Maria og Bea og er blevet kult på internettet trods sin sparsomme tid på skærmen.

Og hvis man synes, at de to guldfugle i "X Factor" er fyldt op med selvtillid og smarte bemærkninger, så har de det ikke fra fremmede. Asger Madsen er mindst lige så højt på strå, da SE og HØR snakker med manden med bøllehatten.

Her kommer han med en klar besked til de pladeselskaber, som overvejer at stikke Maria og Bea en pladekontrakt. Han skal med.

Artiklen fortsætter under billedet...

Asger Madsen og hans ikoniske bøllehat var naturligvis på plads til "X Factor" i fredags (Foto: Dan Mariegaard)

- Vi er loyale, og det er det, det hele bygger på. Det er holdet det her, og det går hele vejen op, siger Asger Madsen til SE og HØR, da snakken falder på en mulig kontrakt til de to piger.

Han er ikke synderligt bekymret for, om Maria og Bea kunne finde på at droppe ham som producer, hvis et pladeselskab ville kræve det.

- Det, tror jeg ikke, ville kunne ske. Fordi det er en samlet pakke, og det er fedest på den måde, det er vi alle enige om. Og det kan godt være, at hvis pladehovederne ikke er enige, så går vi vores egen vej, slår Asger fast.

En noget kontroversiel udmelding fra den 20-årige producer. Man må da håbe for Asger, at Maria og Bea er lige så loyale over for ham, som han er over for dem.

Artiklen fortsætter under billedet...

Maria og Bea har godt styr på håndtegn og attituden (Foto: Dan Mariegaard)

Den lyserøde bøllehat har nemlig været tilstede ved de første to liveshows. Og det til trods for den lange transporttid fra Sønderborg til Brøndby, hvor "X Factor" bliver optaget.

- Det er en lang vej at tage hver fredag, men det er fint. Alt for holdet, der er ikke så meget der. Om det så var Polen, vi skulle til, så gjorde jeg også det, lyder det selvsikkert fra Asger.

Selv om pladeselskaberne ifølge Asger ikke får lov at skille ham fra Maria og Bea, så har manden bag succesen alligvel valgt at trække sig under "X Factor".

- Her under ”X Factor” har jeg overladt det hele til pigerne og Oh Land, også støtter jeg dem bare, fortæller Asger.

Maria og Bea har indtil nu storhittet i "X Factor". På YouTube har flere millioner set deres optrædener, og de er også spået til at nå langt af diverse bookmakere.

Se videoen, hvor Maria og Bea møder "Gilli":

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close