Lorte reklamer! Blachman selvsikker før "X Factor"-premiere

Foto: Thomas Laursen

Man kan nærmest ikke sige "X Factor" uden også at sige Thomas Blachman.

Det var TV2 også udemærket klar over, da de overtog det populære sangshow fra DR1, og derfor gjorde de alt for at få den ordstærke dommer med over.

Blachman er mildest talt glad for at tale, og derfor er det nærliggende at tro, at den 55-årige jazzmusiker har det en smule svært ved nu at skulle afbrydes af reklamerne på TV2, som han ikke skulle bøvle med på DR.

Mangler du den perfekte julegave? Lige nu har vi et særligt julegavetilbud, hvor du kan få fem numre af SE og HØR for bare 150 kroner!

Men det har den hårde dommer en plan for.

- Jeg tror sgu ikke, at de her lorte reklamer kan skygge for mig, slår Blachman fast, da SE og HØR møder ham til et pressemøde forud på hotel Nimb i Tivoli i København.

Se hele videoen, hvor Blachman fortæller om de satans reklamer og den kommende sæson af "X Factor":

TV2 har til deres første sæson af "X Factor" valgt at bryde med en mangeårig tradition, når seermagneten næste år får premiere den 4. januar i stedet for den 1. januar, som det har været de sidste mange år på DR.

Scor.dk og andet pis

Kampen om taletiden mellem reklamerne på TV2 og Thomas Blachman kan folk godt se frem til.

Den skaldede hovedperson er dog overbevidst om, at det er en kamp, som han trækker sig sejrsrigt ud af.

- Jeg tror ikke, at jeg kommer til at lide skade af klippet til Scor.dk eller andet pis, siger Blachman benhårdt, som vi kender ham.

Og efterfølgende kommer han med et klassisk Thomas Blachman citat, som seerne kan bruge flere timer på at analysere og tænke over uden at finde frem til meningen.

- Jeg tror, jeg kan opretholde en temperatur i den her fucking dybfryser, fortæller den mangeårige dommer.

"X Factor" har premiere på TV2 for første gang nogensinde fredag den 4. januar klokken 20.00, mens de populære liveshows starter fredag den 1. marts.

Finalen i alletiders mest omtalte sangprogram bliver fredag den 12. april 2019.

Se Thomas Blachman fortælle om, hvorfor han sagde ja til pladsen som dommer i"X Factor" TV2:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close