Reality17. juli 2023

Var kærester med Peter Birch: Nu tv-debuterer Sabrina i "De dyre piger"

Sæson tre af "De dyre piger" ruller lige nu over skærmen, og her dukker Sabrina Sau over skærmen, som har en ganske kendt ekskæreste
Sabrina Sau
Sabrina Sau får sin tv-debut i DR-hittet "De dyre piger".
 Foto: Oda Marie Nymand Nisbeth/DR

DR-succesen "De dyre piger" ruller igen over skærmen, og i sæson tre møder seerne flere nye kvinder, som viser deres eksklusive livsstil frem.

En af dem er Sabrina Sau, som vi i de første afsnit blandt andet ser får fjernet flere af sine tatoveringer med ekskæresters navne.

Dem har den blonde DR-kendis nemlig et par stykker af. Og en af hendes ekskærester er realitylegenden Peter Birch.

Forholdet mellem "Ulven" og Sabrina blomstrede i maj 2020, men blot en måned eller to senere, var romancen lagt i graven.

Sabrina Sau, Peter Birch
De var kun kærester i lidt over en måned, men 28-årige Sabrina Sau og 39-årige Peter Birch så ud til at være meget forelskede. Så længe det varede.
 Foto: Privat

- Vi fandt ud af, at vi bare skulle være venner i stedet. Det er rimelig nyt. Jeg synes, det er ærgerligt, men jeg kan jo ikke gøre så meget mere, sagde Peter til SE og HØR dengang.

Bruddet skete for tre år siden, og der lagde "Paradise Hotel"-legenden ikke skjul på, at han var ked af, at det ikke gik med ham og Sabrina.

Her kan du høre afsnittet af SE og HØRs podcast "Sladderministeriet", hvor Peter Birch og Kasper Skak medvirker:

- Hun er en superdejlig pige, så det er lidt ærgerligt, lød det fra "Ulven".

I dag hedder Sabrinas kæreste Mikkel, og han bliver også vist flittigt frem i "De dyre piger", som du kan se lige nu på DR.

Sponsoreret indhold