Reality15. juli 2022

Peter Birch taler ud om bruddet med Amalie: Derfor gik det galt

Hele Danmark fulgte med i det turbulente forhold mellem Peter Birch og Amalie Szigethy. Nu fortæller "Ulven", at den store opmærksomhed havde en endnu større pris
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Peter er for længst kommet sig over bruddet med Amalie Szigethy.
 Video: Kaspar Wenstrup

Bølgerne gik højt mellem Amalie Szigethy og Peter Birch, både på godt og ondt, siden de mødte hinanden i sæson seks af "Paradise Hotel". Den rullede over skærmen i 2010.

Danskerne fulgte intenst med i det turbulente forhold, som endegyldigt sluttede for omkring ti år siden.

Meget er der sket, siden Amalie og Peter var unge turtelduer på et luksushotel i Mexico. Førstnævnte har fortsat tv-karrieren, mens "Ulven" har levet mere under radaren som låsesmed med enkelt optrædener på den røde løber.

Sammen med "Paradise Hotel"-makkeren Kasper Skak er Peter gæst i det nyeste afsnit af Sladderministeriet, hvor han åbner op om forholdet til Amalie.

Her fortæller han om nogle af de udfordringer, som det tidligere kendispar mødte, da de vendte hjem fra Mexico som et af Danmarks hotteste kærlighedshistorier.

- Det kan være rigtig kaotisk, når man kommer hjem. Blandt andet fordi sådan nogle som jer (SE og HØR red.) blander sig i forholdet, fortæller Peter.

- Der er alle mulige, som kan sidde og skrive anonymt på nettet. Rigtig mange kan godt lidt at skrive ting, der ikke passer.

Kombinationen af en hungrende presse og anonyme "fans", som skriver mere eller mindre sandfærdige rygter om en, var en dårlig cocktail for kærligheden.

Amalie og Peter nåede at blive gift, inden de gik fra hinanden. Her er SE og HØR med dem dagen før brylluppet, som foregik i Mexico.
Amalie og Peter nåede at blive gift, inden de gik fra hinanden. Her er SE og HØR med dem dagen før brylluppet, som foregik i Mexico.
 Foto: Aller Media

Og selv om de altså nåede at blive gift, så varede kærligheden ikke ved for Amalie og Peter.

- Derfor er det rigtig svært at være i et ”Paradise”-forhold, når man kommer hjem, slår han fast.

Men kunne det være endt anderledes, hvis der ikke havde været millioner af øjne på Amalie og Peter?

- Hvis du og Amalie havde mødt hinanden på en bar i København uden et kamerahold og var blevet forelskede, tror du så, at det havde været nemmere for jer at holde kærligheden, hvis der ikke var den her opmærksomhed?

Nu er det jo mange, mange, mange år siden, jeg har været forelsket i Amalie, så det er svært at svare på, lyder det fra Peter.

Du kan se hele afsnittet med Peter og Kasper Skak på vores YouTube-kanal.

Sponsoreret indhold