Valdemar fandt ikke kærligheden i "Dagens Mand"

Foto: TV3

Valdemar Jensen, eller "Wallemontana" som han kalder sig selv, prøvede ellers alt, hvad han kunne, men pigerne i aftenens afsnit af "Dagens Mand" var ikke lige sådan at imponere. 

Den 26-årige selvudnævnte "Nakskov-gangster" kom dansende ind på scenen, men umiddelbart var der flere grin end forelskede blikke blandt aftenens hårde pigepanel. 

Valdemar tog dog ikke pigernes afslag helt så tungt. 

- De andre (dem der havde slukket, red.) var der også for meget kran-alarm over, beklagede "Wallemontana" sig. 

Den noget offensive strategi så dog ikke ud til umiddelbart at charmere pigerne synderligt. 

Valdemar gjorde ellers sit bedste for at overbevise pigerne om, at han var en date værd. 

- Jeg er en rigtig god fyr, du ved, jeg laver de sygeste ting, forsøgte "gangsteren" sig. 

Det var dog desværre ikke nok, og "Wallemontana" måtte gå alene hjem fra studiet. 

Valdemar havde dog heller ikke regnet med, at han ville få en date på krogen. Faktisk fortæller Valdemar nu, at han egentlig havde håbet på, at alle pigerne ville have slukket noget før. 

- Det er ligesom, når jeg går over i en kiosk og køber en lottokupon, så håber jeg heller ikke på, at jeg vinder noget. Jeg gør det bare for hyggens skyld, siger Valdemar til SE og HØR. 

- Jeg elsker at støtte Danske Tipsspil, du ved, så bruger jeg pengene der, ligesom jeg elsker at støtte dansk TV med min humor og min personlighed, fortsætter den karakteristiske "Wallemontana". 

Valdemar har heldigvis haft held i kærligheden efter "Dagens Mand". I december afslørede han, at han var blevet kærester med den 25-årige Sine. Og den smukke blondine har vidst kløerne solidt placeret i den ellers så dameglade Valdemar. 

- Det går godt. Selvfølgelig er hun min eneste ene, ellers havde jeg jo ikke været kærester med hende, fortæller en forelsket Valdemar, da vi fangede ham på telefonen. 

Du kan se Valdemars præsentationsvideo i aftenens afsnit af "Dagens Mand" herunder: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close