Reality10. februar 2017

Anna Due afslører: Chris inviterede mig på date efter Dagens Mand

I gårsdagens afsnit af "Dagens Mand" slukkede Chris Christoffersen for den tidligere "Paradise"-babe Anna Due. Men efterfølgende har han skrevet til brunetten på Facebook
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/anna-due_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Chris Christoffersen dukkede noget overraskende op som en af de mænd, der skal forsøge at imponere kvinderne i panelet i "Dagens Mand".

Her imponerede han de fleste af pigerne med sin fysik og højde, og til sidst måtte Chris altså vælge imellem pigerne.

En af dem, der stadig var tændt, var Anna Due, der tidligere har været en markant deltager i "Paradise Hotel".

Desværre så det i programmet ikke ud som om, at Chris Christoffersen var interesseret i den mørkhårede babe.

Han slukkede i hvert fald for hende, som det hedder i programmet, men nu afslører Anna Due, at Chris efterfølgende har kontaktet hende.

- Dagen efter skriver han til mig over facebook, hvor han skriver at han gerne vil invitere mig ud. Jeg tænkte: "WTF?!", og skrev til ham: "Øøh, du havde i princippet chancen i går, hvorfor slukkede du, hvis du gerne vil ud med mig?", det var altså forvirrende, skriver hun på sin blog.

Her fortæller hun, at Chris' grund til at slukke for hende var, at han hellere ville på en rigtig date med brunetten, hvor der ikke var kamera på.

Men den undskyldning køber Anna Due altså ikke helt.

- Han kunne da bare tage mig med, og så sige på "TV-daten" at han gerne vil invitere mig på en rigtig date, bare ham og jeg, den andre? CHRIS, DET ER EN OMMER, skriver hun.

Hvorvidt det altså er endt med en date imellem de to, melder historien altså ikke noget om.

Der er dog ikke noget at sige til, at Chris gerne ville på date med den smukke eks-paradiso. I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af Anna Due:

Anna Dues bryster

Sponsoreret indhold