Reality 9. marts 2017

Video: Realityfeber i "Dagens Mand"

Mattias Hundebøll får endnu engang sin sag for, når tre reality-stjerner er mændene i midten i aftenens afsnit af "Dagens Mand"
Foto: TV3

Der er som regel garanti for noget af et show, når "Dagens Mand" ruller over skærmen på TV3.
Aftenens afsnit er bestemt ingen undtagelse, og det går vildt for sig, når studiet gæstes af tre yderst velkendte singlemænd.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er nemlig udbrudt realityfeber i aftenens afsnit, og de tre mænd i midten har på flere måder gjort sig bemærket i den farverige branche.

Aftenens singlefyre er nemlig, "Ulven Peter", Philip May og Valdemar kendt fra "Drengene på kanten".

Og som man sikkert kan regne ud, så går det altså ikke stille for sig, når en tidligere "ulv", en "Nakskov-gangster" og en spradebasse uden lige er i centrum.
Det er dog ikke alle piger, der er helt oppe og køre over aftens udvalg af mænd.

Især den selvudnævnte "Tony Montana" eller "Wallemontana", som han kalder sig selv, har pigerne svært ved at greje.
En del af pigerne har faktisk aldrig set ham før, så derfor prøver Valdemar lige at opfriske deres hukommelse

- Har du ikke set den der film, der hedder langt ned i halsen, fire? joker "Vallemontana" og får selv den ellers så tjekkede studievært Mattias Hundebøll til at knække sammen af grin.

Paradisoen Philip May har i dagens anledning skruet helt op for charmen. Phillip er som altid i helt i hopla, men den blonde VVS'er viser også pigerne en mere romantisk side af sig selv.

- Hvis jeg er helt vild med en pige, og hun er helt vild med mig, så går jeg all in. Så behandler jeg hende som en prinsesse, fortæller Philip May, som ser ud til at have fanget pigernes opmærksomhed.

Hvordan det går Philip i programmet, må vi vente og se til i aften, men den paradise-aktuelle blikkenslager har efterfølgende fundet kærligheden i "kollegaen" Simone.

Aftenens tredje singlefyr, er også en gammel realitykending, det er nemlig Peter Birch, der har besluttet sig for at lade "Ulven Peter" pensionere.
Ifølge Peter selv er han nu klar til at slå sig ned og lede efter den eneste ene.

- Jeg vil jo bare elskes, siger den tidligere kvindebedårer med et smil på læben.

Om den forhenværende ulv, Peter, finder sit livs kærlighed, og hvordan det går de to andre reality-stjerner, kan du se i aften på TV3, når "Dagens Mand" sendes klokken 21.

Sponsoreret indhold