Reality 29. september 2021

Umut Sakarya deler opsang til Fie Laursens haters: Hun gør sit bedste

Efter Fie Laursen har offentliggjort sin graviditet, er diverse kommentarfelter delt i to: Lykønskninger og rysten på hovedet. Nu tager Umut Sakarya Fies parti.
Foto: Jesper Sunesen, Per Arnesen

Fænomenet Fie Laursen må stå model til mange negative beskeder, efter hun i går fortalte, at hun er gravid igen.

Skepsissen skyldes formentlig de mange gange, skandalebloggeren og amatørpornoskaberen har løjet for offentligheden - blandt andet om kærester og kendte venner.

Men udover gæt på, at der er tale om et mediestunt, udtrykker mange kommentarer også bekymring for, om Fie Laursen med sin psyke, fortid og nuværende livsstil vil blive en god mor.

Nu kommer der dog støtte fra uventet kant.

Umut Sakarya, flæskekonge og tv-kok kendt fra blandt andet "Tyrkersvin", "Vild med dans" og "Over Atlanten", giver en opsang til alle dem, der ikke bare nøjes med at sige tillykke og ellers blander sig udenom.

- Jeg ved, at Fie har gjort det ene og det andet, som flere mennesker finder grænseoverskridende, men det er fandme ikke folkedomstolen, der skal bestemme, om hun burde blive mor eller ej, skriver Umut Sakarya i et opslag på Instagram.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Tænk, hvis du fik at vide, at "du vil nok være en dårlig mor" eller "du fortjener ikke at have et barn" eller "det er fandme synd for barnet, håber, barnet bliver tvangsfjernet".

- Det er virkelig nogle voldsomme ting at sige til et menneske, som har ønsket sig et barn og vælger at dele den glædelige nyhed med andre.

Tv-kokken siger også, at han håber, Fie Laursen får et sundt og rask barn, og at han ved, at hun kommer til at gøre sit bedste som mor, "ligesom alle andre forældre forsøger".

- Lad være med at bekymre dig om, om hun bliver en god mor eller ej, for ingen af os er perfekte, og ingen af os har perfekte forældre. Det er ikke dit bord, skriver Guldkroen-ejeren og slutter sin opsang:

- Så derfor: Hold dine negative meninger for dig selv. Medmindre du ønsker et par eller en kvinde tillykke.

Sponsoreret indhold