Reality29. september 2021

Skulle tjekkes for kønssygdomme: Nu er Fie Laursen gravid

Den tidligere realitydeltager kunne tidligere tirsdag dele med sine følgere, at hun var på vej for at blive tjekket for alverdens kønssygdomme – det resulterede i et noget andet resultat end forventet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke mange minutter siden, Fie Laursen kunne chokere danskerne med nyheden om, at hun er gravid med sit første barn.

En nyhed som umiddelbart kom som noget af en overraskelse for skandalebloggeren, der tidligere på dagen på sin story kunne dele, hvordan hun lige havde været forbi lægen for at få taget en række blodprøver for at sikre sig, hun ikke har en eller flere kønssygdomme.

Under besøget valgte lægen desuden at tage en blodprøve for at tjekke, om hun skulle være gravid eller ej. Noget som Fie Laursen dog proklamerede hun ikke troede, kunne være muligt.

- Jeg tror ikke på det overhovedet, lød det fra hende på story.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20200525_jsu8990.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Foto: Jesper Sunesen

Men efter sin story valgte hun alligevel at købe en graviditetstest – der skulle vise sig at være ganske positiv. Det fortæller hun i en ny video på sin YouTube-kanal.

I videoen fortæller hun, at der skal være to streger, hvis hun er gravid. Mens en streg betyder, hun ikke er gravid. Få sekunder efter tager hun fat i testen og ser forundret ned på den og tager sig til munden.

- Hvad?, siger hun flere gange, mens hun ikke kan holde tårerne tilbage.

Hun kunne også dele de glædelige nyheder med sine følgere på Instagram, hvor hun på en række billeder kunne vise både sin mave og de flere tests, hun tog for at være helt sikker.

- Et lille mirakel vokser i min mave. En ubetinget kærlighed og ro, jeg aldrig før har mærket, skriver hun blandt andet til billederne.

Artiklen fortsætter under opslaget

I videoen fortæller hun videre, at graviditeten ikke var planlagt, men ”jeg er så glad”.

Fie Laursen har endnu ikke fortalt mere om, hvem faren til barnet er, eller hvornår hun forventer at skulle møde den lille ny.

Se hele videoen herunder:

Sponsoreret indhold