Ulven Peter og Alma: Sådan har vores forhold ændret sig

Foto: Mikael Rieck

Så var de sammen, så var de ikke sammen, så var de sammen igen, og så var de ikke sammen alligevel.

Det er efterhånden ikke til at finde ud af, hvilken status forholdet mellem Peter "Ulven" Birch og Alma Amila Rasmussen har haft, men nu kommer de selv med en opklaring.

De gik nemlig endnu en gang fra hinanden i marts, men en ferie til Malaga fik de to til at finde sammen igen, og nu er de altså endnu en gang kærester.

– Jeg har jo hele tiden været forelsket i Alma og har hele tiden ønsket, at vi ville finde sammen igen. Tre måneder efter, at Alma slog op, begyndte vi så at ses igen som venner. Vi så film sammen uden at lave noget, men så udviklede det sig til mere og mere, og efter vores sommerferie i Malaga er vi blevet kærester, fortæller en glad Peter til Realityportalen.dk

Men forholdet har denne gang ændret karakter. 

– Vores forhold har virkelig også ændret sig meget og er blevet stærkere end tidligere. Hvor det før var et fest-forhold og handlede meget om fest og farver, er det denne gang mere fornuftigt, og vi laver ting uden alkohol. Nu er vi ude at gå ture, sejle og sådan noget. Det er rigtig dejligt og er meget mere et rigtigt kæreste-forhold. Vi er ligesom det samme sted, og Alma har heller ikke den store festtrang længere, fortæller den tidligere "Paradise Hotel"-deltager til Realityportalen.dk.

Selvom parret endnu en gang er sammen, så er der ikke planer om en familieforøgelse. Men Alma har sagt sin lejlighed i Kastrup op, og selvom parret ikke officielt er flyttet sammen, så står alle hendes ting nu i Peters lejlighed. 

Se flere billeder af Ulven Peter i galleriet herunder

Ulven Peter med alle mulige piger (både kærester og veninder)

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close