Reality16. december 2015

- Jeg blev snot-hysterisk: Tyv forsøgte indbrud hos Hannah Melissa

Den unge mor til to flippede ud på kæresten efter indbrudsforsøg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-00728.jpg
 Kaspar Wenstrup
Hannah Melissa fra "De unge mødre" havde nær fået ødelagt den søde julestemning, da en eller flere indbrudstyve forleden forsøgte at bryde ind hos hende og kæresten René og de to døtre Cecilya og Molly.
Det skriver den unge mor i et blogindlæg.
- Nu er det endelig ved at være jul, hjerternes fest og nytår. Mange mennesker får stress, der skal købes ind, gøres rent, bages, pyntes op og hvad der ellers hører til. Det burde på sin vis være nok i sig selv. Uheldigvis ikke for mig og familien, skriver Hannah Melissa om den kedelige episode.
Der var ingen hjemme da indbrudsforsøget fandt sted.
https://imgix.seoghoer.dk/sh-23563.jpg
 Thomas Laursen

Cecilya, René og Hannah Melissa fotograferet tidligere i år, mens Hannah Melissa stadig var gravid med Molly. (Foto: Thomas Laursen)

- Cecilya var i skole, imens René, Molly og jeg var ude ved mine svigerforældre. Da vi kommer hjem er vores hegn sparket fra hinanden, der er store fodaftryk på døren og vores dørkarm er helt splittet. Heldigvis kom ingen ind. Men chokket var kæmpe stort i sig selv. Tænk hvis børnene havde været hjemme.. det ville jo være det værste der kunne ske!, fortsætter Hannah Melissa.
Hun var rystet, og det gik ud over familien. - Jeg gik helt i panik og mit snot-hysteriske anfald gik udover René, som heldigvis bevarede roen og fik mig ned på jorden. Vi besluttede os for at den hyggelige dag vi havde planlagt med julehygge ikke skulle spoleres fuldstændigt, så på trods af omstændighederne blev der shoppet de sidste gaver og en dejlig overnatning hos mutti indtil døren er fixet! Intet skal få ødelagt julen her, skriver Hannah Melissa.
Hannah Melissas yngste datter Molly blev født i april i år, og det er kæresten René Bæk, der er far til hende. Den ældste datter Cecilya er fra et tidligere forhold. Parret og deres to piger bor i Viborg.

Sponsoreret indhold