Reality4. marts 2015

Hannah Melissas kæreste raser: Få jer et liv!

Den unge mor beder sine fans om penge, hendes kæreste skælder dem ud
Af af
Hannah Melissa beder sine fans om penge - hendes kæreste skælder dem ud
Hannah Melissa beder sine fans om penge - hendes kæreste skælder dem ud
 Foto: Thomas LaursenHannah Melissa startede forleden en indsamling i forsøget på at skrabe penge sammen til sin mors drømmerejse til Cape Town i Sydafrika.

SE og HØR kunne afsløre, at indsamlingen var ulovlig, da den unge mor aldrig havde ansøgt Indsamlingsnævnet om tilladelse til at lave en indsamling.

Det fik nogen af de mange medlemmer af gruppen "Indsamling til min mors sidste rejse" til at stille spørgsmålstegn ved, om Hannah Melissa i sidste ende ville bruge pengene på en rejse til sin mor, hvad ville hun gøre med pengene, hvis hun ikke fik nok og ikke mindst, kunne hendes dødssyge mor få lov at tage på så lang en rejse.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissas ulovlige indsamling

Det fik Hannah Melissas kæreste René til at fare i flint og skælde de skeptiske medlemmer ud for at stille spørgsmålstegn ved indsamlingen:

- Hold da helt kæft, folk mangler da noget at gå op i. Uha, indsamlingen er ulovlig. Som om vi ikke alle har lavet noget, der ikke helt er på den rene side af loven. Jeg synes sgu, folk skulle tage og gribe sig om nosserne og få sig et liv, raser han.

Længere nede svarer han på spørgsmålet om, hvorvidt moderen kan få lov at tage på den lange tur.

- Og jo, hendes mor har fået en dødsdom. Men man forbyder hende ikke at rejse, man fraråder det, da der ikke er noget, der hedder forsikring, der vil dække hende, og kommunen fraråder det, fordi det pludselig er blevet ulovligt at tage en hjemmehjælper eller anden fagpersonale med.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Større bryster

Hannah Melissas kæreste fortsætter sin opsang til reality-kærestens fans og beder dem bruge hovedet:

- Jeg synes sateme, at I er smålige at tro på alt, hvad medierne skriver. Jeg ville da til enhver tid overtræde alle danske regler for at give min mor en drømmerejs. Tænk nu, før I taler. I er sikkert en flok asociale tabere, der bruger hele jeres liv på brok via Facebook, afslutter han.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e0d102e1c3e6427f82d3d1873644bdc2.jpg


Hannah Melissas kæreste er rasende (Foto: Facebook)

Sponsoreret indhold