Hannah Melissa fortsætter med at snyde firmaer

Hannah Melissa anklages for at snyde flere firmaer. Gratis produkter mod reklame på bloggen (Foto: All Over)

Hannah Melissa anklages for at snyde flere firmaer. Gratis produkter mod reklame på bloggen (Foto: All Over)

Foto: All Over

SE og HØR kunne for et par uger siden afsløre, at Hannah Melissa Ginic, kendt fra Kanal 4-serien "De unge mødre", blev anklaget af webshoppen MINTA, der sælger kosmetik, for at snyde.

Nu er fortæller webshoppen Kahsa, at også de har haft en sponsor-aftale med den unge mor, som ikke er blevet overholdt.

- Vi er også lige blevet snydt af hende. Jeg gjorde det klart for hende, at vi ikke var meget for sponsoraftaler, da vi før er blevet snydt af kendisser, fortæller indehaveren Katrine Hvid til SE og HØR.

Trods Katrines skepsis fik Hannah Melissa overtalt Kahsa til at indgå en aftale med hende.

- Hun gjorde det meget klart, at hun ikke var ude på at snyde nogen, og jeg gik så med til, at hun fik nogle varer fra vores butik, mod at hun skulle give os reklame på facebook, hendes blog mm. Jeg spurgte hende om hun havde aftaler med andre firmaer, og det svarede hun nej til - kun en legetøjsbutik, hvor hun boede, forklarer Katrine.

MINTA berettede for et par uger siden, at da de først havde sendt pakken til den unge mor, kunne de slet ikke komme i kontakt med hende igen. Og det samme gør sig gældende i Kahsas tilfælde.

- Hun kimede mig ned hele tiden, indtil jeg sendte pakken, og derefter hørte jeg ikke mere fra hende. Jeg sendte hende flere beskeder på facebook, og til sidst skrev jeg til hende, at jeg virkelig syntes, det var dårlig stil af hende, hun ikke svarede, og jeg kunne se, hun havde hentet pakken på posthuset.

Havnede i spamfilteret

Den jyske reality-pige havde dog en god forklaring på tavsheden. Beskederne var nemlig havnet i spamfilteret. Det viste sig dog, at hun ikke kunne passe de varer, Kahsa havde sendt til hende.

- Så skrev jeg til hende, at hun måtte sende dem retur, men så har jeg ikke hørt mere fra hende, lød det forleden fra Katrine.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Hannah Melissa, men hun har ikke svaret på henvendelserne.

Siden har hun endelig taget kontakt til Katrine Hvid fra Kahsa, hvor hun skriver, at hun nok skal lave et opslag, hvis Katrine trækker sin udtalelse tilbage.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close