Reality21. maj 2021

Sammen igen? ”Too Hot To Handle”-par Francesca Farago og Harry Jowsey spottet i Mexico

De faldt pladask for hinanden i den første sæson af Netflix-serien, og blev endda forlovet kort tid efter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/thth_108_unit_00752r.jpg
 Foto: Ana Cristina Blumenkron/Netflix

Den 27-årige Francesca Farago og den 23-årige Harry Jowsey stjal hurtigt rampelyset, da de to ikke kunne holde fingrene fra hinanden i den første sæson af det anderledes Netflix-realityshow ”Too Hot To Handle”.

Her var reglerne nemlig, at der hverken måtte kysses eller knaldes, hvis de ti deltagere skulle se frem til en præmie på 100.000 dollars, svarende til knap 700.000 danske kroner.

Det holdt dem dog ikke fra at komme hinanden ved, og faktisk var de to udadtil så glade for hinanden, at deres forhold varede ved, efter optagelserne til serien var sluttet.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/harry_og_francesca_instagram_2.jpg
 Foto: Instagram

Parret var ikke blege for at omfavne hinanden, da det blev offentligt, at de havde fundet hinanden i Netflix-hittet. Foto: Instagram

Og blot en måned efter premieren, kunne Jowsey falde på knæ for Farago under en reunion på Zoom. Forlovelsen holdt dog kun en måned, og siden fandt Francesca i stedet sammen med bikinimodellen Casey Boonstra og senere influenceren Demi Sims.

Kemien blomstrer

Men nu, knap et år efter deres brudte forlovelse, lader det til, at de to igen har fundet kemien.

Ifølge TMZ er de to nemlig for nylig blevet spottet tæt sammen i Mexico.

På billederne, som TMZ har skaffet, ses det tydeligt, hvordan Jowsey holder Farago tæt ind til kroppen.

Kilder tæt til parret afkræfter dog, at de igen er et par, men at Harry Jowsey skrev til Farago kort tid efter, at hun brød med Demi Sims – hendes seneste kæreste. Dog lader det til, at hun er klar til at give ham endnu en chance, da hun lige nu afventer at få godkendt hendes visum til USA.

Årsagen til deres brud lød nemlig tidligere, at Jowsey havde svært ved at klare et langdistance forhold, nu hvor hun boede i Canada og han i USA.

Men det kunne meget vel blive lavet om på nu.

Sponsoreret indhold