Reality16. juli 2020

”Too Hot To Handle”-Francesca Farago dater ”Jersey Shore”-stjerne

Det er kun få uger siden, at den 26-årige Francesca Farago og Harry Jowsey brød deres forlovelse. Nu lader det til, at realitybaben er ved at komme videre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pjimage_7.jpg
 Foto: MEGA/Instagram

Det er mindre end en måned siden, at den 26-årige Francesca Farago og den 22-årige Harry Jowsey fra det hypede datingprogram ”Too Hot To Handle”, valgte at bryde deres forlovelse, efter Harry i maj måned friede til hende over Zoom.

Det var en tårevædet Francesca, der annoncerede bruddet, men nu lader det altså til, at hun er kommet sig over hjertesorgen, da hun i weekenden blev spottet på en romantisk date med den 31-årige ”Jersey Shore”-stjerne Vinny Guadagnino.

De to blev spottet på en cafe i New York af Daily Mail, som også har delt en lang række billeder af den frække realitybabe og ”Jersey Shore”-fyren.

Og billederne afslører, at de to bestemt nød hinandens selskab, da der blev delt flirtende blikke og ikke mindst en hel del kavalergang, da Francesca havde valgt at iklæde sig en croppet, hvid trøje med fuldt udsyn til de BH-fri bryster.

Vinny selv holdt looket lidt mere afslappet med en hvid t-shirt og et par grå jogging-lignende bukser. Alligevel ser både Vinny og Francesca aldeles tilfredse ud med, hvad de hver især har at kigge på under daten.

En turbulent forelskelse

Francesca Farago og Harry Jowsey mødte hinanden under optagelserne til det kontroversielle datingprogram på Netflix ”Too Hot To Handle”, hvor der hverken måtte kysses, kæles eller knaldes, hvis deltagerne ønskede at vinde en stor sum penge.

Allerede fra første dag fik de to øjnene op for hinanden, men allerede på anden dagen gik det galt. Problemerne varede dog ikke længe ved, og de to blev det mest hotte par fra den første sæson af det nye program.

https://imgix.seoghoer.dk/harry_og_francesca_instagram_2.jpg
 Foto: Instagram

Det var en hed forelskelse - både foran kameraerne og bagefter. Foto: Instagram

Efter de vendte hjem valgte de to også at fortsætte romancen, hvilket endte ud i, at Harry friede til Francesca over Zoom, da de var ved at optage et genforeningsafsnit med de resterende deltagere.

Men i juni måned blev det altså alligevel for meget for Harry, der ikke længere ønskede et langdistanceforhold.

- Jeg vidste, at hvis jeg fortsatte forholdet med Francesca, så ville jeg ende med at blive så knust, eller jeg ville fortsætte med at være deprimeret, lød det fra ham dengang i en YouTube-video.

Men sorgen varede vist alligevel ikke længe for den unge realitybabe.

Sponsoreret indhold