Reality18. juni 2020

”Too Hot To Handle”-Harry efter brudt forlovelse: - Jeg havde ikke lyst til at give op

For kort tid siden kom det frem, at favoritparret fra realitysuccesen ”Too Hot To Handle” Francesca Farago og Harry Jowsey havde valgt at gå fra hinanden. Nu åbner Harry op om den brudte forlovelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry_og_francesca_too_hot_to_handle.jpg
 Foto: Netflix

For trods det kun er lige godt en måned siden, at realityfyren faldt på knæ over en virtuel reunion på Zoom med hele holdet fra ”Too Hot To Handle”, ja så mente Francesca, at forholdet gik i stykker, fordi Harry ikke længere kunne klare at have et langdistanceforhold.

Nu åbner Harry dog op om bruddet, og hans forklaring lyder en smule anderledes.

- Der er flere grunde til, at det er sket, og hvorfor jeg var nødt til at slutte det, starter den 22-årige realityfyr i en ny YouTube-video.

- Det vi havde, var noget, som jeg aldrig har haft før. Hvis du ser showet igen, så kan de, hvor betaget jeg er af Francesca. Jeg var så forelsket, og jeg var så tiltrukket af hende, og jeg har aldrig haft øje for andre end hende.

https://imgix.seoghoer.dk/harry_og_francesca_instagram.jpg
 Foto: Instagram

Kærligheden mellem de to var hed allerede fra første afsnit af ""Too Hot To Handle". Foto: Privat/Instagram

Men trods den stormende forelskelse, så lyder det på australieren, at så snart kameraerne stoppede med at filme, så var sandheden pludselig en anden.

- Jeg fløj til Vancouver for at være sammen med hende, og der så jeg bare en anden side af Francesca. Lang historie kort, så slog jeg op med hende første gang, efter hun kom til Australien for at besøge mig.

Fandt hinanden igen

Den 22-årige blev dog enig med sig selv om, at der ikke var tid til at give op på forholdet, og parret besluttede at give kærligheden endnu en chance.

Og kort efter, at de to valgte at give forholdet et skud mere, så blev showet lagt ud på streamingtjenesten og det hemmelige forhold var pludselig slet ikke hemmeligt mere.

- At finde hvad vi fandt i en realityserie på den mest vanvittige måde, og så få at vide, at det skal holdes hemmeligt i næsten et år og så opleve, at dit forhold pludseligt er så offentligt og mærke et pres og have så mange øjne på dig og hvert et skridt…, lyder det fra en rørt Harry i videoen.

Det blev i stedet for et sværere forhold end ønsket, og han beskriver selv i videoen, at når de havde det godt, så var det helt perfekt. Men når tingene gik skidt, så påvirkede det ham voldsomt, og til sidst blev det for meget.

https://imgix.seoghoer.dk/harry_og_francesca_instagram_2.jpg
 Foto: Instagram

Foto: Privat/Instagram

- Jeg vidste, at hvis jeg fortsatte forholdet med Francesca, så ville jeg ende med at blive så knust, eller jeg ville fortsætte med at være deprimeret.

- Hun er en skøn person. Hun er fantastisk og alle har ret. Hun er virkelig fuldstændig over mit niveau. Hun er en superstjerne, og jeg er så stolt af hende, slutter han.

Sponsoreret indhold