Reality 19. april 2020

Nyt Netflix-show: Blowjob koster 41.000 kr.

Netflix byder på deres seneste realityshow "Too Hot to Handle", hvor det gælder om at holde nallerne fra hinanden
Foto: Netflix

Det lyder som et klassisk realityshow: Ti tiltrækkende mennesker lukkes ind i et eksotisk luksusresort, og så sker der ting og sager. 

Men i Netflix' nye datingprogram "Too Hot to Handle", der netop har haft premiere, er det hele vendt på hovedet: Her gælder det nemlig om at knalde så lidt som muligt. 

I den otte afsnit lange sæson får de ti badejern og strandsild stillet en præmie på 100.000 dollars (686.000 kr.) i sigte. Præmissen er, at deltagerne hverken må kysse eller knalde, og hvis de falder i, bliver der hugget et beløb af den store præmiesum. 

I starten af sæsonen ved deltagerne ikke, hvor stor en "bøde", de skal betale, men det bliver løbende afsløret, som sæsonen udfolder sig. 

Det kommer blandt andet frem, at et kys koster 3.000 dollars (20.500 kr.), oralsex koster 6.000 dollars (41.000 kr.), mens sex kommer til at hugge 20.000 dollars (137.000 kr.) af den samlede præmiepulje. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Over for The Wrap afslører showets producere, hvordan de forskellige beløb blev fastsat.  

- Vi ville gerne gøre det acceptabelt at bryde reglerne, så vi fik et show, men vi ville heller ikke have, det kun kom til at handle om penge... Vi følte, at $20.000 for sex var højt nok, men det var mellemtingene, som blev diskuteret meget. Til sidste kom vi frem til at $6.000 (for oralsex, red.), men jeg synes også, det var for lavt, forklarer producer Viki Kolar. 

- Det var en løbende diskussion, der var meget debat, tilføjer showets anden producer Jonno Richards. 

- Det er samtaler, som man aldrig troede, man ville have, lyder det yderligere fra produceren. 

Sponsoreret indhold