Reality28. april 2021

Tina Maria ramt af svære komplikationer: Er sengeliggende

Da den tidligere ”Paradise Hotel”-vinder ventede sit første barn var det ikke uden udfordringer. Nu er hun endnu en gang blevet indlagt og kæmper for at holde baby i maven
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tina_maria_0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Tina Maria og manden Patrick Engbo er i forvejen forældre til den fireårige datter Oliva, og i december kunne parret afsløre, at de venter sig endnu en lille en.

Desværre har den tidligere realitydeltager dog ad flere omgange gennem de sidste måneder kunne fortælle sine mere end 223.000 følgere på Instagram om udfordringer med både graviditetsgener og katastrofetanker.

Da hun ventede sin første datter, måtte hun lade sig indlægge i flere uger hen mod slutningen af sin graviditet, men tingene så alligevel lysere ud anden gang.

Men for blot en uge siden kunne hun dele, at hun igen var blevet indlagt, da hendes livmoderhals var forkortet til 7 mm, hvilket er alt for kort, skriver hun i sin story.

- Jeg er heldigvis nået det længere denne gang, da jeg er i uge 32 og milepælen nu er at nå til uge 34 uden at føde, kunne hun skrive med hentydning til, at hun blot var i uge 28, da hun blev indlagt under sin sidste graviditet.

Tirsdag aften kunne Tina Maria dog sætte lidt flere ord på, hvad hun har gennemgået:

- Jeg har følt mig enormt svigtet af min krop, og det har gjort mig både sur og totalt ulykkelig. Jeg har været vildt bange og haft katastrofetanker om at miste baby samt det at være indlagt og fjernet fra sit 4-årige barn, der viser bekymring for sin mor, skriver hun blandt andet i sit nyeste opslag.

På billedet ses en smilende Tina Maria, der liggende omfavner sin voksende mave – billeder som hun aldrig nåede at få med sin datter Olivia i maven.

Artiklen fortsætter under opslaget

Hun skriver videre, at baby endnu er i maven og har det godt.

- Jeg er sengeliggende med alt, hvad det indebærer af stikpiller, støttestrømper, blodfortyndende indsprøjtninger i maven og arabin pessar. Mit job er nu at samarbejde med min krop og ikke hade den for at svigte mig, men at brygge videre på baby, så baby kan blive klar på livet.

Hun har allerede fået flere tusinde tilkendegivelser og søde hilsner sendt sin vej.

Blandt andet fra modellen Mathilde Gøhler, der skriver:

- Du er så mega sej og gør det så godt. Sender jordens største kram, mens flere andre stemmer i med blot at sende hjerter hendes vej.

Sponsoreret indhold