Reality18. januar 2021

”Paradise”-vinder Tina Maria dybt bekymret: Frygtede maven ikke voksede som den skulle

Til trods for, at det er ”Paradise Hotel”-vinderens anden graviditet, så har hun svært ved at finde ro. Sidste uge var særligt svær for hende, da hun ikke følte den ønskede aktivitet i maven
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tina_maria_0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Ingen graviditet er ens, men den tidligere reality-babe Tina Maria Hansen kender til både generne og den aktivitet, der kan være i maven, når man venter sig en lille en.

Hun er nemlig allerede mor til sin fireårige datter Oliva, og hun venter sig i øjeblikket hende og kærestens, Patrick Engbo, andet barn.

Men graviditeten har ind til videre ikke været helt uden gener. Så sent som i december kunne hun fortælle sine mere end 225.000 følgere, at hun havde været hårdt ramt af kvalme og dårligdom gennem de første mange uger.

Nu er den dog gal igen, det fortæller hun i sin nyeste Instagram-story.

- Jeg har været så bekymret, og jeg kunne i sidste uge ikke være i mig selv. Det her med at gå fra 12. til 20. uge og vente på en scanning, siger hun og uddyber:

- Jeg synes ikke, jeg vokser, som jeg skal og at maven vokser, som den skal. Jeg syntes bare ikke, at jeg kunne finde ro i det og havde mange bekymringer, der tog over i mit hoved, derfor bookede jeg en tid til en ultralydsscanning.

Frygten for at noget skulle være galt kommer sig blandt andet af hun i december havde svære smerter i underlivet, hvilket endte med at vise sig at være en blærebetændelse.

Men efter behandlingen har Tina Maria ikke rigtigt kunne se, der skete mere med maven, som hun følte, der skulle.

Derfor var Instagram-darlingen så afsted til en scanning i dag for at få afklaret, hvordan den kommende lillebror eller -søster har det inde i maven.

- Alt er godt og baby har det godt og er vokset, som baby skal, og jeg har det godt, så nu kan jeg slappe mere af, fortæller hun.

Sponsoreret indhold