Reality20. maj 2021

Tina Maria efter for tidlig fødsel: Savner sin familie

Familieforøgelsen skete ikke under de lykkelige omstændigheder, som den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager ønskede eller håbede på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-901094.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Seks uger for tidligt.

Det var så mange uger før, at Tina Marias nye, lille guldklump kom til verden, og de mange uger før har haft stor betydning for den første tid som en familie på fire.

Kort tid efter fødslen af Tina Maria og kæresten Patrick Engbos lille datter Palma Renée, kunne den tidligere realitydeltager nemlig fortælle om den dramatiske fødsel, der resulterede i, at hun blandt andet mistede knap to liter blod og siden har været indlagt.

Det er datteren Palma fortsat, men i et ærligt skriv på sin Instagram-story kunne Tina Maria onsdag dele, at hun nu var blevet sendt hjem i parrets lejlighed for at sove, da hendes søvn ”skrænter”, og det tager hårdt på hele familien.

- Jeg er ulykkelig. Jeg føler mig utilstrækkelig, og det har været et kæmpe nederlag, skriver hun blandt andet om den seneste tid, og at det især har været svært for hende at skulle undvære parrets ældste datter, Olivia.

Hun fortæller videre, at Palma endnu er indlagt på børneafdelingen, men at hun ”er stærk og tager godt på”.

- Lige nu skal hun lære at spise af sutteflaske, og når hun kan det, så er der tale om at komme hjem på THO – Tidligt Hjemme Ophold. Hvor vi er indlagt i eget hjem til de udskriver os, skriver hun og fortsætter:

- Bare det at kunne være samlet som en familie, er noget, jeg virkelig ser frem til, slutter hun og takker alle dem, der har sendt både beskeder og kærlige tanker hende og hendes families vej i den svære tid.

Artiklen fortsætter under billedet

En hård graviditet

Det var tilbage i december måned, Tina Maria kunne fortælle den glædelige nyhed, at parrets datter Olivia skulle være storesøster.

Siden har det dog ikke kun været lutter lagkage for den tidligere realitystjerne, der hurtigt efterfølgende kunne berette om svære graviditetsgener.

Og i slutningen af april måtte hun se sig overrumplet af komplikationer, der resulterede i, at hun de sidste uger inden datterens ankomst måtte være sengeliggende.

Sponsoreret indhold