”Til middag hos”: Mediechef taler ud om angst og dødsfrygt

(Foto: TV3)

Det gastronomiske niveau er højt, når SE og HØRs chefredaktør Niels Pinborg i aften inviterer indenfor i ”Til middag hos”.

Men midt mellem lækker tilberedt tatar, pighvar og sød rabarbersuppe er der også plads til alvor hos mediechefen.

Niels Pinborg fortæller nemlig ærligt om de ting og perioder i hans liv, der ikke har været sukkersøde:

Artiklen fortsætter under billedet...

Pinborg elsker god mad og god vin - og sørger da også for, at hans gæster kommer på en gastronomisk rejse i aftenens afsnit. Foto: TV3

- Der er tusind temaer, man kunne hive fat i, som kradser under overfladen. Vi sidder i en fin, stor lejlighed, jeg har ingen børn, og jeg er 45 år gammel. Jeg har døjet med stress, jeg har døjet med angst. Så ikke alt er godt, men det meste er godt, fortæller en ærlig Niels Pinborg, inden han sætter ord på en skelsættende oplevelse, han fik, mens han arbejdede hos Ekstra Bladet:

- Der sker det for efterhånden 12-14 år siden – jeg var udsendt som korrespondent for Ekstra Bladet i London – dér skulle jeg ud og dække en foldboldkamp på Emirates Stadium og bliver hentet af en norsk kollega, sætter mig ind i taxaen.

Artiklen fortsætter under billedet...

I aften skal Pimborg forsøge at imponere sine gæster i aftenens afsnit - og det sker med god mad og sjov underholdning. Foto: TV3

- Da den har hørt 100 meter, siger jeg stop og triller ud af taxaen. Jeg får simpelthen svedeture og hjertebanken og aner ikke, hvad fanden der sker. Jeg er seriøst bange for, jeg skal dø, siger Niels Pinborg.

Det viser sig, at den garvede journalist er blevet ramt af et panikangstanfald, og det går op for Niels Pinborg, at han ikke kan fortsætte, som han har gjort indtil nu:

- Jeg taler med chefredaktøren og får lov til at komme hjem og bliver taget godt imod på Ekstra Bladet igen. Kommer i behandling for det her stress med noget psykologhjælp. Det er der jo hundredtusindvis af danskere, der har været igennem, lyder det fra Niels Pinborg i aftenens program.

Du kan se klippet, hvor Pinborg taler om sin angst herunder – og se hele afsnittet af ”Til middag hos” klokken 19 på TV3.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close