Sigmund på hospitalet: Slået ned i nat

Sigmunds venstre øje er mærket efter mødet med knytnæven.

Sigmunds venstre øje er mærket efter mødet med knytnæven.

(Foto: Privat)

En sjov aften med vennerne endte alt andet end sjovt for "X Factor"-stjernen Sigmund Trondheim.

Han måtte en tur på Bispebjerg Hospital for at blive lappet sammen, efter han var blevet overfaldet af en ukendt gerningsmand, som han med egne ord beskriver som yderst ”homofobisk og aggressiv”.

- Lige nu er jeg faktisk okay. Men jeg skulle da limes sammen ved øjet, og det blødte en del, fortæller Sigmund til SE og HØR.

Han er netop vendt hjem fra hospitalet, efter at han fik en knytnæve i ansigtet natten til søndag. Her var han sammen med nogle venner til et homoseksuelt event på Chateau Motel i hjertet af København.

Men vennerne nåede ikke at feste længe på Københavns in-sted, før det gik galt:

- Da vi stod i garderoben, kom der nogle fyre, der råbte og skreg. Og de genkendte mig. De råber og skriger ”Hvorfor er der så mange bøsser”, og så svarer jeg, at det er fordi, der er et homoseksuelt event, og at de burde opføre sig pænt. Og så satte jeg ellers noget af en ildflamme i gang, fortæller Sigmund til SE og HØR og tilføjer:

Artiklen fortsætter under billedet...

Sigmunds venstre øje var mål for gerningsmandens knytnæve. Foto: Privat

- Så blev manden fuldstændig nærtagende og sur! Jeg gik ud i gården med min ven, mens dørmanden holdt ham tilbage, men jeg nåede ikke langt, før han (gerningsmanden, red.) kom løbende imod mig og gav mig den største knytnæve i øjet.

Efterfølgende ringede Sigmunds venner straks til politiet, som ankom til Chateau Motel. På det tidspunkt var den hårdtslående gerningsmand dog væk.

Han blev efterlyst, mens Sigmund måtte forbi Bispebjerg Hospital for at blive undersøgt for hjernerystelse, ligesom såret ved øjet måtte limes.

Sigmund har før prøvet, at folk har råbt skældsord ad ham. Men det er første gang, at han er blevet slået ned:

- Det er lige før, jeg har lyst til at stå model til sådan en form for retardering for at vise, hvor vi er i Danmark som samfund – og for at vise, hvilke problemer vi har.

- Det burde jo ikke være nødvendigt at frygte at møde sådanne typer, men det er det desværre. Når man er til et homoevent, kan det jo ikke passe, at jeg som homo ikke kan være i fred, lyder det til sidst fra Sigmund, inden han tilføjer:

- Nu håber jeg bare, at politiet finder ham. For det er ikke i orden, dét han har gjort.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close