Reality20. oktober 2017

Masser af tårer i ny sæson af "Til middag hos"

Tårerne begynder at flyde, når TV3 i næste uge har premiere på en ny sæson af "Til middag hos"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_105.jpg
 Foto: TV3

Noget tyder på, at der komme til at være masser af tårer, når "Til middag hos" i næste uge vender tilbage på TV3.

En ny promovideo, som TV3 har offentliggjort, viser nemlig, at den ene kendis efter den anden lader tårerne få frit løb i programmet.

Blandt andet lader den tidligere håndboldspiller Lars Rasmussen tårerne trille, når Richard Ragnvald synger for sine gæster.

Men også hos sangerinden Zindy Laursen får tårerne frit løb.

Der kommer også til at komme nogle hårde emner på banen, når fire kendte hver uge mødes for at lave middag til hinanden.

Blandt andet fortæller Claus Elming om, hvorfor han aldrig har fundet den eneste ene, mens komikeren Geo fortæller om, at han ikke kan få flere børn.

Den første uge af "Til middag hos", der har premiere på mandag har komikeren Geo, svømmeren Lotte Friis, skuespilleren Farshad Kholghi og politikeren Pernille Vermund med i programmet.

Artiklen fortsætter efter videoen

Programmet "Til middag hos" har i mange år været et af TV3's faste programmer, men det er ikke altid, at de fire kendte, der er med i programmet, kommer lige godt ud af det med hinanden.

Da Bubber var med for et års tid siden, blev han både beskyldt for at være sexistisk og decideret uhøflig, da han var til middag sammen med Ditte Ylva, Pia Allerslev og Thomas Skov.

- Bubber går lidt ned af en sexistvej på et tidspunkt, han begynder meget at snakke om, at kvinder ikke kan være politikere, fortalte Thomas Skov i programmet.

- Jeg er faktisk overrasket over, at Bubber han ser så sort/hvidt på tingene og stadigvæk er tilbage i de helt traditionelle gamle kønsrollemønstre, var Pia Allerslevs kommentar efter middagen.

Den nye sæson af "Til middag hos" bliver vist på TV3 klokken 19.00 fra på mandag

null

Sponsoreret indhold