Reality29. marts 2022

Teresa Ovenberg om voldtægtstiltalte Teitur Skoubo: - Vi tager os ikke af andres holdninger

Kæresteparret får stor opmærksomhed, efter Teitur Skoubo er blevet tiltalt for voldtægt, men ifølge Teresa Ovenberg er parret helt vant til den offentlige debat omkring de to.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De fleste tænker nok, at det må være svært at være kæreste med Teitur Skoubo i øjeblikket.

Onsdag den 9. marts kom det nemlig frem, at den færøske realitystjerne af politiet er blevet tiltalt for voldtægt, og paradisoen selv har meddelt, at han er chokeret over, at flere medier har valgt at skrive om sagen.

– De ved udmærket godt, hvilke konsekvenser der vil medfølge, når jeg frikendes, skrev Teitur Skoubo, der dog ikke har anmodet om navneforbud i sagen.

Tager sig ikke af andres holdninger

Men den spanskbosatte realitydeltagers kæreste, Teresa Ovenberg, der deltog i "Ex on the beach" sammen med ham, fortæller, at hun ikke er synderligt ramt af den verserende sag og opmærksomhed omkring ham og de to sammen.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2022-03-11_kl._18.02.48.png
 Foto: Privat

Teitur Skoubo og Teresa Ovenberg har været kærester en gang før. Derfor kom Teresa ind i "Ex on the beach" sæson 6, hvor paradisoen deltog. Efterfølgende blev de to endnu engang et par. Foto: Privat

I en spørgerunde på Instagram bliver hun spurgt, om det er hårdt at være et offentligt par, og hendes svar kommer nok bag på nogen.

– Nej, det synes jeg egentlig ikke. Vi er meget vant til, at folk blander sig i vores forhold, svarer Teresa Ovenberg og fortsætter:

– Vi er gode til ikke at tage os af andres holdninger.

Veninden har trukket sig

Siden sagen kom frem, har blandt andre Teitur Skoubos gode "Paradise"-veninde Anne Plejdrup meldt ud, at hun ikke længere taler med færingen.

– Jeg har ikke snakket med Teitur i lang tid, fortæller paradisoen i et interview fra Reality Awards 2022.

– Jeg har tiltro til det danske retssystem, og så tænker jeg, man agerer ud fra det, de finder ud af.

SE og HØRs journalist har spurgt, om Anne P har talt med Teitur Skoubo eller har haft lyst til det, og her svarer hun nej til begge spørgsmål.

Artiklen fortsætter under billedet …

Fie Laursen forsvarer Teitur Skoubo: Ikke skyldig
Fie Laursen støtter stadig Teitur Skoubo.
 Foto: Privat, Dan Mariegaard

Fie Laursen støtter vennen Teitur. Foto: Privat, Dan Mariegaard

Realitykollega og Marbella-veninde Fie Laursen er en af de venner, der stadig er der for Teitur Skoubo efter tiltalen er faldet.

De to har både tv-karriere, lokation og også verserende kriminalsager til fælles, og begge parter har da også haft meldt sig syge fra hver sin Marbella-lejlighed og dermed fået en sag i Danmark udskudt.

– Teitur har været en af mine bedste venner i mange år, jeg kender ham, og jeg kender historien, siger hun blandt andet.

Også Samira Osman hænger stadig ud med parret, når hun og Teresa Ovenberg besøger Teitur Skoubo i hans nye omgivelser i Marbella, hvor han flyttede hen kort efter sidste års Reality Awards, hvor han kom i voldsomt klammeri med sikkerhedspersonalet.

Sponsoreret indhold