Kendte 11. marts

Nu reagerer Teitur Skoubo på voldtægtstiltale: - Jeg er chokeret

Efter flere dages tavshed, tager Teitur Skoubo nu bladet fra munden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

SENESTE: Nu skrider hans samarbejdspartner

- Jeg har aldrig nogensinde voldtaget nogen som helst.

Sådan lyder det fra realitystjernen Teitur Skoubo, der i flere dage har forholdt sig tavs ovenpå den alvorlige tiltale mod ham.

Således kunne Ekstra Bladet onsdag afsløre, at den kendte realitypersonlighed er blevet tiltalt af politiet for at have slået og voldtaget en ung kvinde efter en bytur i Odense tilbage i november.

SE og HØR har gentagende gange forsøgt at få en kommentar fra Teitur Skoubo, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Torsdag aften har han dog delt en kommentar på sin Instagram-profil, hvor han nægter sig skyldig i anklagerne mod ham.

- Som de fleste af jer nok er klar over, er jeg involveret i en forfærdelig retssag, indleder han sit opslag.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Teitur Skovbo blev kendt for sin deltagelse i "Paradise Hotel", hvor han vandt sin sæson. I dag bor færingen i Marbella i Spanien og arbejde som online coach. Foto: Kaspar Wenstrup

Her fortæller han også, at han ikke havde regnet med, at hans navn kom ud i offentligheden, da han ikke er dømt i sagen, hvilket han - ifølge ham selv - heller ikke bliver.

- Jeg er chokeret over, at flere medier har valgt at publicere sagen. De ved udmærket godt, hvilke konsekvenser der vil medfølge, når jeg frikendes.

- Jeg har aldrig nogensinde voldtaget nogen som helst. Jeg har aldrig mod en piges ønske fortsat et samleje eller andet, fortsætter han.

Realitystjernen kalder endvidere sagen for "enhver mands værste mareridt" og udtaler, at han ikke har planer om at dele yderligere detaljer om sagen.

LIKES'ENE STRØMMER IND

Teitur Skoubo delte sit opslag på Instagram torsdag aften, og det er siden da strømmet ind med likes - heriblandt fra flere realitystjerner såsom Fie Laursen, Gustav Salinas, Asbjørn Nielsen og Jonas Korsgaard.

Også Teitur Skoubos kæreste, Teresa Ovenberg, havde torsdag aften liket opslaget.

SE og HØR har fået aktindsigt i retsbogen, hvor det fremgår, at Teitur Skoubo ifølge tiltalen voldtog kvinden i en lejlighed i den fynske hovedstad.

Ifølge SE og HØRs opslysninger, var han forinden i byen med flere mandlige realitystjerner, og det var her, at han mødte den pågældende kvinde.

De to valgte at tage hjem til lejligheden sammen med kvindens veninde og en af Teitur Skoubos venner.

I lejligheden blev kvinden og Teitur Skoubo enige om at have sex, men på et tidspunkt udviklede samlejet sig angiveligt voldeligt, hvorefter kvinden trak sit samtykke tilbage.

Dette skal, ifølge tiltalen, have fået Teitur Skoubo til at slå kvinden i hovedet og på kroppen, mens han ligeledes fortsatte samlejet.

’ … at have slået F flere gange mod ansigt og krop samt voldtaget F, der efter voldsudøvelsen havde trukket sit samtykke til samleje tilbage, sigtede gennemførte alligevel samleje med F, der ikke samtykkede og af flere omgange bad ham stoppe og sagde nej, sigtede stoppede først, da hun højlydt råbte om hjælp’, står der i de officielle dokumenter fra retten i Odense.

Sponsoreret indhold