Reality16. juni 2021

Anne forklarer slagsmålet: Teitur sparkede vagt i hovedet

Der er stor tumult til Reality Awards, hvor Teitur Skoubo for kort tid siden gik helt amok på den røde løber. Anne Plejdrup fortæller, at han sparkede en vagt i hovedet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I vanlig reality-stil er der lige nu stor tumult på den røde løber udenfor Reality Awards, som stadig er i gang.

Under prisuddelingen gik Teitur Skoubo, som er kendt fra "Paradise Hotel" og "Singletown", for få øjeblikke siden helt amok uden for salen.

Der var stor tumult på den røde løber, hvor flere vagter og andre realitydeltagere holdt Teitur tilbage og bagefter skærmede for kameraerne.

Færingen råbte og var tydeligt vred, men det var svært for udefrakommende at se, hvad der foregik.

SE og HØR har talt med Teiturs gode veninde, paradisoen Anne Plejdrup, der forklarer, at der er tale om en misforståelse, efter Teitur rejste sig i salen, hvor gæsterne ifølge coronarestriktionerne skal blive siddende på deres pladser under showet.

- Han stiller sig op, og så får han en advarsel. Så sætter han sig ned, men rejser sig igen og siger, at han skal tisse. Og så er det, han bliver nakket af flere vagter, og så sparker han en i hovedet, og det er jo ikke okay, fortæller Anne Plejdrup til SE og HØR.

Hun forklarer:

- Men det er, fordi de lægger ham ned, så går han i forsvars-mode, det ville alle gøre, jeg ville gøre det, jeg ville klaske dem lige i hovedet.

Lige nu er Teitur Skoubo uden for Docken, hvor prisuddelingen afholdes, hvor han står og taler med to betjente.

Anne Plejdrup mener, han får lov at komme ind igen, når roen atter har sænket sig.

- Det er en kæmpe misforståelse. Selvfølgelig forsvarer han sig, når han blvier lagt ned. Jeg kender Teitur mere end nogen anden, så jeg ved godt, hvad der er rigtigt og forkert, siger hun.

Se videoen af den megen tumult øverst i denne artikel.

Sponsoreret indhold