Reality31. januar 2024

Teitur Skoubo efter voldsdom: Har nok ikke været sammen med de kedeligste piger

Den trippel voldsdømte realitydeltager forholder sig alternativt til spørgsmålet om at tænde på at slå kvinder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Teitur fik den 26. oktober omstødt sin toårige voldtægtsdom til en tre måneder voldsdom ved Landsretten.
 Journalist: Alexander Brisling, Nicklas Lagerstorf. Video: Gregers Overvad. Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Efter afsløring af voldsdom: Teitur Skoubo løj for produktionen

Der er fuld fart på i radioprogrammet "Tsunami", hvor Teitur Skoubo onsdag folder sig ud i et interview for første gang siden 2021.

Selv om emnerne er alvorlige, bliver der også grinet og joket – også da en lytter stillet et spørgsmål, der må relatere sig til sagen fra Odense, hvor realitydeltageren endte med at blive frikendt for voldtægt og dømt for vold.

Tænder du på at slå piger, lyder spørgsmålet, og efter en kort væven svarer færingen med et fnis:

– Dem, jeg har været sammen med, har nok ikke været de kedeligste piger.

Lige efter bliver Teitur Skoubo spurgt, hvordan man siger "samtykke" på færøsk, hvortil realitydeltageren i samme stil svarer, at han slet ikke har opholdt sig på Færøerne, siden det ord blev opfundet.

Teitur Skoubo til finalefesten for "Paradise Hotel" i 2019. Sæsonen blev fjernet, efter han i maj 2022 blev kendt skyldig i byretten. Senere blev han frikendt for voldtægt, men dømt for vold.
Teitur Skoubo til finalefesten for "Paradise Hotel" i 2019. Sæsonen blev fjernet, efter han i maj 2022 blev kendt skyldig i byretten. Senere blev han frikendt for voldtægt, men dømt for vold.
 Foto: Mikael Rieck

Det var i november 2021, at håndjernene klappede om færingens håndled i den fynske hovedstad, og han på stedet blev sigtet for voldtægt. Sigtelsen blev senere til en tiltale og en dom, men endte med en frikendelse, efter Teitur Skoubo havde siddet varetægtsfængslet i 165 dage.

Oprindeligt var realitydeltageren tiltalt for under et samleje at have slået kvinden i hovedet og på kroppen.

Færingen blev idømt en straf på to år og seks måneder på hotel gitterly samt en erstatning på 100.000 kroner til kvinden.

Teitur Skoubo ankede dommen og blev fem måneder senere frikendt for voldtægten i Østre Landsret, men kendt skyldig i vold, hvilket gav ham en straf på tre måneders fængsel.

I september 2023 modtog færingen 90.450 kroner i erstatning for at have siddet bag tremmer længere tid, end voldsdommen lød på.

Sponsoreret indhold