Reality26. oktober 2022

Teitur Skoubo frikendt for voldtægt

Landsretten har netop frikendt Teitur Skoubo for at have begået en voldtægt 28. november sidste år - han får dog en mindre straf for vold under samlejet med kvinden, som anmeldte ham
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 Video: SE og HØR

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

Så har landsretten talt.

Teitur Skoubo er netop blevet frikendt i sagen, hvor han tidligere blev dømt for at have begået en meget omtalte voldtægt 28. november sidste år.

- Vi er tilfredse med dommen, lyder det fra hans forsvarer, en storsmilende Nicolaj Berg, til SE og HØR.

Teitur så også meget glad og lettet ud, efter dommen blev afsagt, og han gav sin forsvarsadvokat hånden, lige efter dommen var faldet.

Dermed kan Teitur forlade retten som en fri mand i selskab med sin familie og venner, der har overværet dagens retsmøde.

Teitur er dog blevet idømt tre måneders ubetinget fængsel for vold.

Dommeren forklarede, at det ikke kan bevises - ud over enhver tvivl - at Teitur har voldtaget den forurettede kvinde. Han har med andre ord haft sex med offeret med hendes samtykke, mener retten. Og ikke haft samleje med hende i længere tid, end hun havde givet sit samtykke til.

Landsretten slog derimod fast, at det - udover enhver rimelig tvivl - er blevet bevist, at Teitur har givet hende to til tre knytnæveslag i ansigtet under samlejet. Og disse slag skete IKKE med hendes samtykke.

Sagens dommere og domsmænd er dermed kommet frem til en helt anden kendelse end i byretten, hvor han blev idømt to et halvt års fængsel for en brutal voldtægt - nu er han alene dømt for vold.

Sponsoreret indhold