Reality11. september 2017

"Teen Mom"-Jenelle i ny retssag: Beskyldes for vold mod sit barn

Jenelle Evans er havnet i en ny kamp om forældremyndigheden over et af sine børn - denne gang er det dog ikke mod sin mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.20022573.jpg
 Foto: All Over Press

Bedst som man troede, at der var kommet ro på i Jenelle Evans' liv, ender hun i en ny strid om forældremyndigheden.

Igen er det et af hendes børns bedsteforældre, der slæber den unge mor i retten, men denne gang er det ikke Jenelles mor, Barbara.

Det er derimod ekskæresten Nathan Griffiths mor, Doris Davidson, der ønsker at få forældremyndigheden over Jenelles søn, Kaiser, med det samme.

Det vil hun, fordi der ifølge hende er beviser for, at Jenelle havde været påvirket af hash under sin graviditet med sit yngste barn, den ni måneder gamle pige, Ensley.

Jenelle Evans og Nathan Griffith er altså forældre til den 3-årige Kaiser.

Deres forhold er dog langt fra godt, og flere gange er de endt i både slåskampe og retssager om forældremyndigheden.

Det er dog Jenelle, der har den primære forældremyndighed over sønnen, da Nathan Griffith blandt andet har en lang række af domme og anholdelser bag sig.

Men nu frygter hans mor altså for sit barnebarns sikkerhed, og det har fået hende til at søge om at få forældremyndigheden over sit barnebarn med det samme.

Ifølge "Radar Online", der har fået aktindsigt i sagen, skyldes hele bekymringen, at Jenelle Evans' ni måneder gamle datter, ifølge Doris Davidson, blev testet positiv for marihuana ved fødslen.

Doris Davidson hævder derfor, at myndighederne fandt ud af, at både Jenelle Evans og hendes forlovede, David Eason, havde euforiserende stoffer i deres krop.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/21.32162655.jpg

Jenelle Evans er i dag forlovet med David Eason. De to beskyldes nu for vold af Jenelles tidligere svigermor. (Foto: All over Press)

Derudover hævder den bekymrede farmor, at hun flere gange har set mærker på sit barnebarns krop, der kunne indikere, at han bliver udsat for vold.

Hun siger blandt andet, at Kaiser i et tilfælde har fortalt sin farmor om volden.

- Farmor, David slog mig, skulle den tre-årige dreng angiveligt have sagt.

Sagen om forældremyndigheden er lige nu i fuld gang, men Jenelle Evans selv giver ikke meget for beskyldningerne.

I en udtalelse til "E! News" siger hun, at det hele er en sammensværgelse mod hende.

- Doris kommer med beskyldningerne, men jeg kan forsikre dig om, at Barbara (Jenelles mor) har meget at gøre med dem. Doris har kastet sin egen søn under bussen ved at indrømme, at han har flere kommende lovovertrædelser og at han muligvis er på stoffer. Hendes sag er både mod mig og Nathan. Jeg forsikrer dig om, at beskyldninger, der er startet af min mor, siger hun.

Selvom Jenelle og Barbara tidligere på året indgik en ny aftale om, at Jenelle får mere tid med sin søn, Jace, som Barbara har forældremyndigheden over, ser det altså ikke ud til, at fejden mellem de to er slut.

Af samme grund er Barbara heller ikke inviteret med til Jenelles bryllup.

Dramaet i Jenelle Evans' liv er altså langt fra slut.

Sponsoreret indhold