Reality13. februar 2017

"Teen Mom"-stjerne skal giftes igen

En af de populære unge mødre i USA har endnu engang fået en ring på fingeren. Det sker blot få uger efter, hun har født sit tredje barn.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.07711755.jpg
 Foto: All Over Press

I USA har de naturligvis også unge mødre. Her har man siden 2011 kunne følge Jenelle, Kailyn, Chelsea og Leah i deres ufordrende år som teenage-mødre.

I serien er især Jenelle Evans hårdt udfordret.

Da hun fødte sin søn, Jace, i 2009 var hun nemlig afhængig af stoffer. Derfor valgte hun frivilligt at give sin mor myndigheden over sin søn, og siden har hun kæmpet en hård kamp for at få Jace tilbage.

Igennem årene har vi set Jenelle i forskellige gode og dårlige forhold, og i 2014 fødte hun sin anden søn, Kaiser. Ham fik hun med sin daværende kæreste og senere forlovede, Nathan Griffith.

Men deres forhold var langt fra perfekt, og efter flere voldsepisoder gik de to fra hinanden, før de nåede at holde et stort bryllup.

Den chance har Jenelle Evans nu fået. På Instagram afslører "Teen Mom"-stjernen nemlig, at hendes nuværende kæreste, David Eason, har stillet det store spørgsmål.

Det sker kun få uger efter, at Jenelle har født sit tredje barn, som altså er parrets første sammen. Denne gang blev det en lille pige.

Jennelle har tidligere været gift fra 2012 til 2014 med Courtland Rogers. De to blev dog separeret i april 2013.

Denne gang er det altså første gang, at Jenelle skal giftes med en far til et af sine børn.

Måske er drømmen om et kernefamilie altså ikke helt slukket endnu.

En anden af deltagerne i det populære MTV-program "Teen Mom 2" er også blevet gift.

Det drejer sig om Chelsea Houska, der i mange år har kæmpet for at komme videre fra sin eks og far til sin datter, Adam.

I de seneste afsnit at programmet ser vi dog, at Chelsea og datteren Aubrey er glade sammen med Chelseas nye kæreste, Cole. Her ser vi også, hvordan han frier til Chelsea sammen med Aubrey.

Og nu er de to altså blevet gift.

Ikke nok med det har de også lige fået en søn sammen, så Chelseas store drøm om en kernefamilie er endelig lykkedes.

Sponsoreret indhold