Reality1. juni 2017

"Teen Mom"-Jenelle indgår aftale med sin mor efter lang strid

De skulle egentlig i retten, men valgte i sidste øjeblik at indgå forlig i striden om forældremyndigheden over Jenelles søn, Jace
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5848733gv.jpg
 Foto: All Over Press

Lige siden Jenelle Evans som 17-årig fødte sønnen Jace i 2009, har vi fulgt hendes kamp for at blive en god mor i "Teen Mom 2".

Hun valgte fra start at overlade ansvaret for sønnen til sin mor, fordi hun selv kæmpede med stoffer, og generelt var enig i, at hun ikke var ansvarlig nok til at tage sig af sin søn.

Men beslutningen om at give forældremyndigheden til sin mor, Barbara, har fulgt hende lige siden.

I 8 år har Jenelle forsøgt at ændre livsstil og overbevise sig selv, sin mor og resten af verden om, at hun er den rette til at tage sig af sin søn.

Det har tidligere ført til dramatiske sammenstød mellem Jenelle og Barbara, og den seneste stridighed er ingen undtagelse.

Her har Jenelle endnu engang forlangt at få forældremyndigheden over Jace, og da Barbara modsatte sig, blev sagen altså trukket i langdrag.

Det blev besluttet, at sagen skulle køres som en retssag, men i sidste øjeblik valgte mor og datter alligevel at indgå forlig.

Jenelle og Barbara skal nu have lige meget tid med Jace, ligesom Jenelle har fået flere rettigheder i forhold ansvaret.

Det er dog stadig Barbara, der har den primære myndighed.

Aftalen betyder også, at Barbara ikke længere kan forhindre Jenelle i at se sin søn, hvilket vi har set flere gange i "Teen Mom".

I løbet af sagen har Jenelle ikke set sin søn i fem uger.

Det var derfor en følelsesladet oplevelse, da den unge mor igen kunne se sin søn.

- Jeg græd, men ikke foran andre end David. Jeg ville ikke have, at børnene vidste, at jeg var rørt. Der blev givet mange knus og kys hele weekenden, siger hun til E! Online.

Jenelle har i dag to andre børn udover Jace. Hun har sønnen Kaiser på to år, som hun fik med sin eksforlovede Nathan Griffith.

Derudover har hun en datter på to måneder, som hun har med sin forlovede David Eason.

Sponsoreret indhold