Reality6. juli 2016

Stine Kronborg gravid: Ved ikke endnu, om hun beholder barnet

Stine Kronborg er blevet gravid ved et uheld, og lige nu ved den 37-årige fitness-dronning ikke, om vil beholde barnet eller ej
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stine_kronborg_kw.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Stine Kronborg står lige nu over for ét af sit livs største dilemmaer. Den 37-årige danser og fitness-dronning er nemlig blevet gravid ved et uheld – og lige nu ved hun ikke, om hun vil beholde barnet.

Det fortæller Stine Kronborg til Her&Nu:

– Om jeg gennemfører denne graviditet, må jeg lige tygge lidt på. Uanset hvad jeg vælger, er det en kæmpe beslutning, som kun jeg kan tage. Ja, jeg kunne bare have husket kondom, men sket er sket, og så må jeg tage den derfra. Jeg er overraskende rolig omkring situationen, så nu må jeg bare se, hvad scanningerne viser, siger Stine Kronborg til Her&NU.

Du kan se billeder af Stine Kronborg i galleriet nederst i artiklen.

Hun fortæller til ugebladet, at hun er single, og hun ønsker ikke at afsløre, hvem den (måske) kommende far er.

Den 37-årige danser og fitnessdronning har ikke brugt p-piller de sidste seks år. I stedet har hun beskyttet sig med kondomer.

– Det er lidt flovt, jeg er normalt god til at bruge kondom, men siden jeg er kommet til Danmark, har sex ikke været dét, jeg har tænkt mest på og derfor heller ikke været forberedt, de gange det er sket, fortæller Stine Kronborg.

Du kan se billeder af Stine Kronborg i galleriet nederst i artiklen.

Stine Kronborg fortæller til Her&Nu, at hun opdagede graviditeten ved et tilfælde i forrige uge, da hendes krop begyndte at opføre sig mærkeligt. Normalt plejer hun at kunne se sine mavemuskler, men nu var det som om at hun ”bare blev tykkere og tykkere”.

– Selv om morgenen, hvor man ikke har noget mad i maven, var der konstant en hård bule sådan inde midtpå og lidt ned, hvor livmoderen sidder, fortæller Stine til Her&Nu.

Herefter tog hun et par graviditetstest, og da de viste to streger – dog var de en anelse utydelige. Derfor valgte Stine Kronborg at tage til lægen, som så kunne bekræfte, at hun var gravid.

Nu står hun så over for at beslutte sig for, om hun vil beholde barnet eller ej.

Du kan se billeder af Stine Kronborg i galleriet herunder:

Stine Kronborg (billeder kun af hende)

Sponsoreret indhold